Ağır hasta sayısı hasta sayısından daha hızlı oranda artıyor
Printable View
Ağır hasta sayısı hasta sayısından daha hızlı oranda artıyor
Bakan Koca'dan İstanbullular'a Sitem: ''Bir gün izin verdik şehri AKP kongresine çevirdiniz...'':)
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=388577
Fahiş fiyat politikası bir yana.
Bu şirkete bir dur demek lazım bazı kendi urettirdigi ve başka yerde satılmayan gıda ürünleri var mesela kaşar peyniri marka söylemeye gerek yok kaşar tadı yok nedir nasıl üretilmiştir belli değil bunu millet hafife alıyor , kesinlikle denetlendigini düşünmüyorum parayla millet cocuguna frankestayn gıda mi yediriyor ve de öyle çok ucuz falan değil 1 , 2 lira ucuza satıyor eritme kaşar yazmış bu ne demek zamanı geçmiş peynirleri toplamış eritmis yeniden üretmiş belki bu işin bir prosedüru var ama bunlar uyguluyor mu belli değil kim denetliyor bu madde yenir mi içilir mi her şey gelir geçer burada yenilen kazik baki kalır.
Bazı markalar da sırf bu şirket için ayrı kalite ve fiyatta mal üretiyor bu işin ......çıktı.
Bu yeni ekonomi bakanını sevmedim ben, gerekse adını dahi unuttum.:notr:
Damat varken öylemiydi heyecan vardı, şimdi baktım en az 10 paket açıklamış, yenisinin siftahı dahi yok.:oleyo:
Hanginiz 4 kitap yazıp, 68 ülkeye gittiniz, tek kalemde 425 bin dolar bozdunuz ve bunları 2010 yılında asgari ücretlen işe başlayarak yaptınız, bana öyle bir adam lâzım. :oleyo:
Corona önleyici ilacımı doldurayım, trol neyim görürseniz haber verin.:yes:
sanırım sağlık ve mili eğitim bakanı istifaları geliyor. :kahkah:
Bu salginin baslamasindan evveli istanbul atasehirde bi yerde calisiyom
Oglen arasi cikip parklarda mal mal geziniyom tabi
Pek cok hasta kedi gorduydum
Agiz burun salya sumuk deryasi kedilerde
Allah Allah dedim sonra bikac ay gecti ve bu cikti
Tahminim o ki
Tabiatta ilk hayvanlar enfekte oldu
Sonra onlardan biz kaptik
Ya dedim sonra sokakta basibos torba gorunce bonba sanan ey insanoglu
Sen ne zalim bi fikir uretemiyensin
Yensinmi yenmesinmi
Yi gitsin
Not
Dayinin biri sipor donusu kedi ye yardimci oluyo
Kedi bitik tabi
Ya dedim dayi
Kendini niye dusunmeyon el kedisine yardim neyim ederkene
Not2
Tarihcede pek cok virus
Hayvanattan insanata gecmistir
Bunu ilk teyitliyende luvis pastor kardesimiz olmustur
Bir gün tıp Dünyası, benim önleyici tedavimin koruyuculuğunu anlayacak, tarihe altın harflerle adım yazılacak.:kahkah:
Beyaz renkli dezenfektan mi ???
Bide kediler taşıyıcı kapıyorlar ama bulaştırmıyorlar diye hem doktorlardan hem veterinerlerden açıklama gelmişti diye hatırlıyorum
Şimdi tekrar baktım kedi ve köpekten insana geçmiyormuş
O kedilerde olan FIP'tir ( feline infectious peritonitis).
Bu FIP'de bir cesit corona virüsü. Kediler icin mRNA bazli olan asisi var ama, bu asinin faydali olup olmadigi tartismali uzmanlar arasinda.
Ama veterinerler tavsiye ediyor ve yapiyorlar genelde.
Ama ölüm orani %80 degil. Genelde %5-%10 arasi. Belki sizin dediginiz salgin baska bir seydir.
Muhabbet ney, trafoya kedi mi girmiş?
Bir mevzu b..ka sarıyorsa, suçlusu her zaman, kedidir, kedi.. :p
Bir de kedicikler vardı tabi, şimdi mevzuya bağlamasak olmaz...Ah hoca ah, bana din hakkında çok şey öğretti :oleyo:
Yetişemedik, feyz alamadık, aydınlanamadık..
https://www.youtube.com/watch?v=5IZPY0ECU1w
Kedicikler ayarlayamadik.
Ama benim oglan bana bir baktiginda delip geciriyor, tüm b.k benim basima patliyor.:whistling:
Cennetin Krallığında Selahaddin Eyyubi Kudüs' ü kuşatmış tüm azametiyle, Hristiyanlar da ne yapalım nedelim diye tartışıyorlar kendi aralarında, Başpiskopos hemen teslim olalım hep beraber İslam dinine geçelim diye teklifte bulunuyor, bunun üzerine Esas Oğlan diyor ki; -Başpiskopos Hazretleri bana din hakkında kısa sürede çok şey öğrettiniz.(Ona atıf yaptım inceden :) )
Gereksiz bir bilgi vereyim, trafo çalışanları kedileri sevmez desem yalan olmaz. çünkü kediler sıcak diye trafonun içine giriyor işçi kapıyı açtığında eğer paniklerse baralar arası kısa devre ve kapıya doğru gelen bir alev topu. kumrular ve yılanlarda var. ... yıllarca çalıştım. nadir olur ama mumya olmuş kediler yılanlar:)
USD/VEF paritesini inceledim 1.886.000 şok oldum. 2019 yılında 3.68 civarıymış. Bir para birimi nasıl bu kadar değer kaybedebilir şaşırıyorum. Allah korusun aynı şey USD/TRY paritesinde meydana gelse borsada veya TL mevduatlarında parası olanlar perişan olur. Böyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum ama insan yine de düşünmeden edemiyor. O yüzden biraz döviz veya altın bulunmasını mantıklı görüyorum.
Zannımca bu ABD enflasyon verisi gelene kadar ne oluyor ne bitiyor tam çözemeyeceğiz, ama, sanki 10 yıllık faizleri altını yıkacak seviyeden hala uzakta. Dolayısıyla bu altın sanki tepecek gibi bir süreliğine ne dersiniz?
https://fred.stlouisfed.org/graph/fredgraph.png?g=BJjW