saat 15:00 e kadar olan hareketlerin hiç önemi yok. ama kapanış tabana yakın yerden olursa, bu daha başlangıç.
Printable View
saat 15:00 e kadar olan hareketlerin hiç önemi yok. ama kapanış tabana yakın yerden olursa, bu daha başlangıç.
Açılışta aktiften verdiğim emirler gitmedi yok sistem yok zart,yok zurt 2000 point de öyle girdi böyle şansın...
Bu ülkede dolar niye yüksel madem 8,5 tan sattırmadın :) 7 TLden geri koyalım, Enflasyon düşüreceksen doları düşmeli dayıcım :) Seçim var dayıcım :)
Bu sekilde bir devre kesici sacmalik spot devre kesmis endeks devre kesmis nasil acacaklar
Normalde endeks devre kesti ise Spot acik olmasi lazim
ornek endeks %5 de devre kesti ise spotta acik kalip endeksin %5 lik dususten ciktigi anda endeks de islemler otomatik olarak baslamasi gerekiyor
İnşallah kimse çok zarar etmez . Bilirim bu berbat psikolojiyi. Bendeki kuş kadar sermaye ile günlük işlem yapıyorum.
Doları shortlayan olmamıştır inşallah...
Hep yazıyoruz,
Her moku shortlayın doları asla diye...
Çünki siz uyurken birileri bir haltlar karıştıruyor sabah kalktığınız da olan oluyor....
Bazen kotasyon bile girmiyorlar...
Örnek BearBull üstadın yaşadığı....
Hep dıj güşlerin işi.
Dolar 7.80'in altında biraz kalıcı olursa endeks hafiften tepki vverir gibi duruyor
7.69 aşağı kırarsa süper olacak dolar
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aralık vade Shortları Haziran vade longlar ile yavaş yavaş kademeli olarak hedge ediyorum Dostum. Kağıt döviz zaten kasada, fiyat ne olursa satmam, sadece fon dövizi kademeli satacağım ama işlemler başlamadı henüz
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beratı getirin bana....
Şaka maka bankalar dolar bazlı çok komik fiyatlarda işlem görüyor, bir ekonomi bu kadar kötü yönetilir mi? Hani başkanlık gelince uçacaktık?hani?
Dolar bollinger bandinin icine geri dondu. 8.50 ile inanilmaz sekilde disa tasma / cikis vardi. (Gunlukte)
birzdan a haber başlık atarmı dolarda sert geri çekilme....
8,50 den 7,80 e düştü... :he:
8,48den TL alan japon teyzeler ne durumda acaba? TL düştüğü yeri unutmaz diyorlar mıdır? :cool:
şimdi aracı kurumlar teminatı yetersiz müşterilerin mallarını satıyorlar...
piyasada çok kredili mal vardı...
%7 de yine devre kesici var diye hatırlıyorum bist100 de...
Bistte devre kesici olunca forumda da olmuş zaar. Kimse yazmıyor:)
napıyon ak yatırım yememiş içmemiş garan satayım diye hazırlanmış...
https://i.hizliresim.com/8AoFIv.jpg
Garanti taban....
garan tabanında 20 milyon lot mal var...
tarişhe not düşün...
Gene mi devere kesti
Saat 10:38:20 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Kapatsınlar üç ay bistti, büüüle olmaz bu, kes bunu kes bunu
istediği kadar kessin. isterse bugün hiç açmasın. işin rengi zaten belli oldu.
terste kalan arkadaşlar enseyi karartmayın. her şey olacağına varır. şairin de dediği gibi belki de en güzel günler henüz yaşamadıklarımızdır.
Acaba bu duruma bakıp ne düşünüyordur? Sadece borsa özelşnde söylemiyorum, dolar ,altın vs. piyasaların perişan hâli, pişman mıdır?
Bankalarda internet girişini kitledi. Cuma akşamıda yapmışlardı.