Mal satarsa verir abi hep bana hep bana nereye kadar sat kurtul dağıt parayı alem temettü görsün:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mal satarsa verir abi hep bana hep bana nereye kadar sat kurtul dağıt parayı alem temettü görsün:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vallahi gözde yi anlıyorum ellocu abim çok severim onun dediği gibi yani kağıt üstü kar.
Abi Özak mal satıyor. Para alıyor. Canlı para. Değerleme filan değil değerlemesi hatta düşük. Nasıl 5 lira benim aklım almıyor abi.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla bugün bile aldım, ya hepimiz yanılıyoruz ya başka birşey
2019da benzer anomali algyoda vardı 2-3 bilanço dönemi bekletip kısa sürede x2 x2.5 yaptı
Tavan yapsa ertesi 5 gün boyunca %2düşer overallda eksi olur öyle bir kağıt[emoji3]
Neyse burası viop hayırlısıı
YTD
ozkgy uygun tabii ki...para büyükse, bankalar ve sahol yeterli bundan sonra bence, sat al zamanlamasıyla...arada ekip işi çıkar değerlendirilir. dengemizi bozan abd borsaları...piyasaları sıkı takip etmediğim için varantla hedge yapıyor ve karın bir bölümünü kaptırıyoruz...üşenmeyip forex e dönmeli belki de...
mehmet kutman, besim tibuk, nazif zorlu ;mahşerin üç atlısı...
hisseciler basmış yine topiki, yarın eccük sallayalım bağri masayı memedabi :kahkah:
Biz memedabi ilen birbirimize ok atıyoruz, bize uyupta viob hayatınızı bitirmeyin aman dikkat edin trend yukarı rüzgara doğru çiş yapan ıslanmayı göze almış demektir.
memedabi ne demek istediğimi anlamıştır ama siz farklı anlayabilürsünüz.
Senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir
yeni sloganımız bu
Ralli yaparken adam dövüyor, psikopatlar :)
bugünün şanslı hisseleri ereğli Asels Ford Kardemir bakalım yarın hanki hisseyi kızartacaklar acaba
a yonca
b tüp
c thy
d bim
e şişe
f hiçbiri
gözdeye bassunlar abi. Temeli de severim tekniği de severim ucuzu da pahalıyı da severim desin.
0.53 FK, 0.36 pd/dd abi, bassın abi ederi bana göre 1 liradır 1 e kadar basmazsa da ... dır palacan. Hem endekis de düşer. Bas abicim gözdeye shortu varsa yarın giycem kafayı yedik.
doğru diyosun 30 dışına çıkmamak lazım pek, ama tuprs boşaltan grup yeni kağıt olarak bi kağıt bulmuşlar vadelisi bile yok.. adını vermeyecem tabii ki
bu vesileyle bir pair trade önericem, eğitim çalışması olarak, gerekçelerini ileride izah etmek kaydıyla
short- tuprs
long- isctr
Viop da hopluyoz zipliyoz da ne oldu bstira batira bitiremedik paraları:)
3 ayda 1 bakıyoruz bilancolara başkan o kadar da hareketsiz değiliz yani. Ayıp ettin şimdi. :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ARCLK - Beklenti altı
ASELS - Beklenti altı
TAVHL - Beklenti üstü
AKBNK - Beklenti üstü
EREGL - Beklenti üstü
TOASO - Beklenti paralel / üstü
TKFEN - Beklenti üstü
GARAN - Beklenti üstü
SISE - Beklenti üstü
FROTO - Beklenti üstü
Şu ana kadar açıklanan benim yakalayabildiğim XU30 şirket bilançoları böyle oldu.
yaptığım çalışmalar neticesinde,
ben gılçıksız 163 bin dediydim amma,
tüm zamanların regoru gelen bilen bilür gibin durur.
165 binde bir şort denemsi,
akabinde regorların regoru,
kasım ayın içinde.
Bu nasıl mümkün olur?
Aklıma bir tek gavalalı tosun paşa geliyor. asdas. :he:
Günün en güzel haberidir :)
Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, sosyal medyada muz yiyen Suriyeli 7 mültecinin yakalandığını, haklarındaki adli işlemlerin tamamlanmasının ardından da sınır dışı edileceklerini açıkladı...
https://www.tradingview.com/x/i47oK3H3/
"Dolar bazlı XU100 / Gelişmekte Olan Ülke Endeksleri" grafiğinde 2021 Nisan sonrası için regresyon kanalı koydum. Bence seçimlere kadar, 2022 Q3'e kadar bu kanal içinde hareket etmemiz bana makul geliyor. Herhangi bir T anında pahalı mıyız ucuz muyuz diye aklım karışırsa buraya bakacağım. Ne kadar üst çizgiye yakınsak o kadar pahalıyız diyeceğim.
Grafiğin 2004 yılından bu yana hali de bu şekilde. Halimiz içler acısı ne yazık ki
https://www.tradingview.com/x/59E51ZDh/
dolar bazlı dip ama hisselere kaç kere doldur boşalt yaparak 5 dolarları geçirttik. hisselir çoğu dolar bazlı yeni zirveler yaptı. her şey endeks puanıyla açıklanmaz
Tupraş %40 prim yapmış kısa zamanda
Düzeltmede yapmıyor..
Fiyatlar bana göre şişti.
Dolar bazlı ucuz kalsa da..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltme 128 - 121 arasi yaptı aslında ama çok hızlı oldu. Şimdi 146 dan bir düzeltme daha yapar belki.
Ama tahtada viop miop işlem yapmaya çekiniyorum yalan yok. Hareketleri anormal. 3 lira basıyor 3 lira alıyor dakikalar içinde sapık gibi.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Efendiler ! Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz. 28 Ekim 1923.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f8783d2b25.jpg
yakında kontratlara zam gelir abicim...1.600 TL olur sanırım...
aslında mini kontratlar olmalı...160 TL lik mesela...
erdemir palası aceba kaç danayı mezbahaya yetiştirir öğleye kadar?
izleyelim, sayalım :plc: