20 ocakta faizi sabit birakirlarsa sogan biraz duser. Borsa biraz gider. Bir de swap anlasmasi olsa yeni. Borsa cosar da...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 ocakta faizi sabit birakirlarsa sogan biraz duser. Borsa biraz gider. Bir de swap anlasmasi olsa yeni. Borsa cosar da...
Yardiriyore...
Tavsiye yok bizde sonra aglasmak olmasin.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sogan da istekli yukariya...
Ilk onu aldim endekas gidecek diye sonra hbu aldim bir de opb. Oph alacakmisim. O da yanlis oldu.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasd** in tadı yok, yurtdışı fonda soğandan kaşıkla kar ediyoruz, nasd** çomça ile geri alıyor
Soğan: açın önümü durduramazsınız genç parti geliyor diyore...
Yarına 14 ile gözümüzü açarız gibi, yoksa fena salar.
Bu gun altin fonu sattim borsa icin. Ucuz kurdan verdik aktinlari...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin biraz da sogan satacam mecbur.
Nasdak satta birkac gindur. Dow da. Sp ise sata girmek uzere...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir fransiz buldum ama gider euro...Para lazim para...
Vefa bekle yurt disi satisi basladi amk...Bizim bist takmaz ama temkinli olmak lazim.
2053 alti kapattik. Cikis hizli olmayacak gibi.
Tte ye izmir karsiyakadan omer yuzunden kilim...nuvussss...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Wti toplamazsa aes e bir kamet getirin
Brent sata girmedi.
Toparliyor. Fede santaj yapiyorlar bence. Fed borsa dususune kayitsiz kalmaz. Borsa dususu abdde fakirlik demek.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nuvuss iyi cocuktuudu da ukalalik yapiyordu hep...
Dolar kurunun sapıtmasından dolayı çok anlayamadık ama nasdag kasım ortasından beri habire düşüyor.
Geçmişe baktım 2 yıl boyunca düştüğü olmuş.
2022'de nasdag'tan da bir halt olmayacak anlaşılan.
Dusen nasdak olsun.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasdak belki biraz sallar. Fedi yavaslatmak icin. Bize pek bir sey olmaz. Zaten hisseler vedava...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim Türkler yaptıkları yabancı teknoloji fonları olsun, diğer yabancı fonlar olsun, ağırlıklı ortalamaları S&P500 endeksine daha yakın sonuçlar veriyor. Sonuçta ilk 500'e girmiş en büyük şirketleri Fon'larına alıyorlar.İster teknoloji olsun, ister endüstri olsun. Buda iyi performans göstermelerini sağlıyor.
Gitti bizim lahmecun firini
Petrol çökmüş kara çocuk.
Borsa dusunce powell pijamalariyla aciklama yapmis... Demistim borsayi dusurmezler. Faizi arttiracaklar ama belini incitmeden.
Ya bir sus felaket tellali misin nesin suzme...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.