200 lot işbir meselesi nedir.
Printable View
200 lot işbir meselesi nedir.
200 civari daha almak istiyorum.parca parca toplamak zor geliyo
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtada eşleşme kaçtan.Bence bu aralar bu fiuattan verirlrr.Benim yoplam portföy o kadar zaten🤣🤣
Ben goremiyorum
Alacagim zaman 5 dk kala isleme araci kurumumdan eslesmeyi ogrenip ciddi aliciysam 3e 5 e bakmadan eslesmenin 3-4 kademe uzerine giryorum alışımı.
Abuk sabuk fiyat oldu alış 171 satış 175 son fiyat 180 satıcılı kaldı sanırsam.
5 dk once 180 de 25 tane eslesme var demisti araci kurumum
Bu tip kapanışları hiç sevmem.Yazdınmı alış.
Avod cikmadi aldigim fiat kaldi. Bende satmadim.yarin 180 i asagi krmazsa 180 i destek yaparsa alcam.
Yok kirarsa asagi asagidan kademeli alicam
Bu işbir biran önce diğer hisseler gibi tam gün işlem görmeli bu nasıl iştir ya
Ben küçük yatırımcıyım 15__20 alacaksam verrim serbesti o yolunu bulur.
Çok konuşulmaya bile tahammül edemiyorlardı...
🤔🤔kim kime kimin konuşmasına.
2 lot ile gelinen yer ortada.İsteyen isrediği kadar slsbilir artık.
Taamam brn daha konuşmamak üzere sustum👍👍🖐👋😣🗣
Almak isteyen olursa vermez gene
Amac satarsan ucuzdan kapmak mali.
Lakin soyle 40. 50 adet almak istersen 180 altina vermez gene.denemek bedava.
Nacizane gorusum bugun en az 180 kapanis akşam.
Asla yatirim tavsiyesi degildir. :)
Cikarken gunluk ortalama 250 adet islem hacmi
Dususte tektuk mal toplandigi apacik net.
Abi bende diyecektim hadi sıkıyorsa indir 10 tane alayım diyecektim hemen yükseltmiş ben gecdn hafta 5-10 lot almaya çalıştım vermenek için hergün yukseltti cok değişik bişey var burada adam 3-5 lota bile dikkat etti düşün alisa yazmayi unuttuğum seansta hiç işlem olmadığı oldu her yazdığım da yukseltti sorun yok bu hisse ederine gidecek rahat rahat
195 e gidecek sonra 175-180 e geri gelecek sonra 220 sonra 200-220 arasi oyalanacak sonrasi Allah kerim bekleyip göreceğiz.
Koskoca Holding hissesi sermayesi 600 bin TL er geç sermaye arttırımı yapacaksın ISBIR YTD
Hisse 2012 yılında bistte islem görmeye başladığında 1500 TL gibi fiyatı varmış gün gelecek bu fiyatları tekrar göreceğiz ytd
1500 u gormeden 1 tane dahi satmam net ve kesin.1500 dede kademe kademe sadece elimdekilerin 3'te 1 ini satarim. Diger kalanlar evldiyelik .kalsin
130 dan 220 ye kadar da yavas yavas toplarim.230 ustunden toplamam
Yok derler milleti bezdirirler o arada sermayeyi arttirirlar ne zamana kadar duracakki 7 yıldır buralarda bundan sonra hareket zamanı ytd
Bu hisse şuanda bu verilerle A grubunda yer almalı ytd
Ihtiyacim var cok yakinda sermaye arttiracaz deseydi ne olurdu soyle bi dusunun.
Elinde olan belki bayabi sure tasiyan malini satmazdi.millet bilen hissedeki potansiyeli yeni yonga vakasi diye ususurdu.kagit saden sig islem fuze olur ucardi.milletin hisselerini toplayan spek avucunu yalardi
He. Sn olimpik forum bana gelince ben genelde yukselirken degil duserken toplarim.kacani kovalamam.
Siz 190 lardan 100 lere gelsin alicam derken ben 180 den azar azar 170 den 160 dan 150 den itibaren 133 lere kadar agresif topladim 500 taneden az 300 taneden cok
Son toplama maliyetim 144
3 senelik toplam maliyetim 112.tl
Suan hala yukselis trendinde hisse sadece cuma gunu gaz aldi. Durmadan yukselecek degil tabiki.burlardan 165 tekrar yukari devam edecektir tahminim.lakin 160 altina tekrar sarkarsa zaten elimde hatri sayilir miktar var
Elimdeki bikac hisseden satip tekrar alisa baslarim.
Ama dikkat et.yukselirken degil duserken toplarim.
Cunki yukselirken rahat alamiyosun spek isgilleniyor vermiyor.alabao ornek.
Duserken elinde biraz fazla olan kisiler koru korune verdigi icin alicilardan bikac kademe yuksek yazarak daha rahat topluyorum.
Ben ovunmek gibi olmasin 1990 dan beri borsadayim.bu borsanın ruhunu bilirim
Tek isbirde degilimki haricinde
Yibitas petrokent merit tazekuru sumas karsusan hateks gediz politek
Ve petkim kafein kardemirb var. Hedefime ulasandan cikip beklenede olana gecerim