Tcell ne kadar eksiden artıya geçti bizimki yatay kapattı. Rallilerden hiç yararlanmıyor, %3 endeks prim yaptı banamısın demedi.
Printable View
İnternete yine zam gelmiş.daha eski zamları bile bilançoda görmeden yenileri geldi.herşeyin fiyatı 4_5 kat artmışken internet zamsız mı olacaktı. Dolarize hisseler gibi ani gelir artışı yapamasakta elbet o zamlar gelecek faturalara.sonuçta alanında tekel.borsadada istedikleri kadar bassınlar bende sonuna kadar basacam onlara. 80 cente ttkom mu olur ya..millete sağlıyorlar sasayı smartı hektaşı..bizim millet akıllanmaz..
üstte dikenli tel (13.40) altta toprak (13.28).. tepede haftalıkların makinalı tüfeği.. :kahkah: ancak önümüzdeki hafta(günlükte biraz geri çekilse bile) 13.18 üzerinde kaldığı sürece samba sesleri gelebilir.. hatta (kırılmamak kaydı ile)12.95 bile samba beklentisini engelleyemez..
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/nt5hbp2.png
Bu kağıtta beklemekten başka fırsatları kaçıranlar ; hisse alırken sadece tekniğini değil yönetimini , pazarını ve dahi 1 yıl önceki bilançoda gereksiz harcama yapıp yapmadığını da inceleseydiniz Turkcell ile bunu karşılaştırmazdınız. CANLI çağrıldığı yere genelde gider ama bu kez üzgünüm. Zira sonuçta canlı kalmam gerek.
Yatırım tavsiyesi değildir. ALLAH herkese helal rızık nasip etsin.
Tcell'e göre bizim de 14.5 olmamız gerekiyor ama bizim bilanço daha gelmedi, iyi mi yoksa kötü mü gelecek, ondan sonra olacaksa olur bir şeyler.
İyi haftalar.
Zaten kötünün kötüsünü fiyatlamış durumda. Sasa hektaş smrtg ercb sanki çok iyi bilançomu getiriyorsa gidiyor. İyi hisseleri basıyorlar topluyorlar. Diğer balon şirketleri şişirip şişirip millete çalıyorlar. Böyle borsa yönetimi olmaz. Sasa 18 milyar dolar olmuş. Şaka gibi. Sabancı 110 milyon dolara satmıştı. Yuh yani...etse etse 500 eder.hadi 1 milyr olsun. 18 ne ya. Millete acayip çakacaklar...
Tcell in köpeği olmuş bu,
O ne derse onu takip ediyor,
Kendi cibiliyeti yok galiba bunun
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14 geçince akşamki bilançodan umutlandık, geri basınca olmadı, kapanışta tekrar üstüne atsa keşke.
Ne günlere kaldık, Tcell 30'larda biz 14 bile değiliz.
Bilançoda da pek kayda değer bir şey yok gibi.
3.129 milyarcık.
Geçen yıl 9.ay kari Ne kadardı?
Beklenti neydi ?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortalama beklenti 687 milyon net kâr yönündeydi. Gerçekleşen ise 1.17 milyar olmuş. Bu anlamda baya beklenti üstü denilebilir ama aracı kurumlar bu kadar vergi geliri yazacağını tahmin etmiyordu büyük ihtimalle. Fark muhtemelen o kalemden kaynaklanıyor.
Geçen sene üçüncü çeyrek 2 milyar net kâr rakamı vardı, net vergi geliri ise 175 milyondu. Bu sene ise üçüncü çeyrek kârı 1.17 milyar, net vergi geliri ise 775 milyon. Yani geçen senenin aksine kârda düşüş var ve olan kârın da çok büyük kısmı vergi geliri kaynaklı. Keza dokuz aylıkta geçen sene toplam 4.7 milyar net kâr varken, 500 milyon net vergi gideri bulunuyordu. Bu sene 3.1 milyar net kâr var. Bunun 2.6 milyarı vergi geliri. Yani utanmasa kâr etmeyecek. Geçen seneyle arada uçurum var. Devlet resmen vergi gelirleri yoluyla sübvanse ediyor gibi bir tablo görünüyor. Nereden peydah oldu bu bilmiyorum ama şu bir gerçek geçen seneye göre kâr üretme kapasitesinde ciddi düşüş mevcut.
Hem ekimde hem aralıkta 2 zam yapmış olacak
Son çeyrek favök de ciddi düzelme var
Kur artışı, seçim sonrasi dengeye oturursa
1 milyar $ esas faliyet kari yazar 2023 de.
Zaten benim yatirimin amacı 2023 2024 ve 2025 temettüleri ile ana parayi kurtarmak
Bu Bilanço son kötü bilanco olur
Balibalar için 3 aylık toplama süresi başladı..
Sn culsuzBorsaci teşekkürler
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklentinin iki katı kar. 9 milyar yatırım. Sasanın masanın 40 sene sonraki yatırımları satın alınıyor ama ttkom çöp seviyesinde işlem görüyor. Bu ne biçim borsa.. hadi jöleli şu lisansı uzat artık. 9 milyar yatırımı biz yapıyorsak bu işin kaynağında biz yemeliyiz...
Tcell de olamasa yanmışız.:)
Tcell tavan oldu, vay beeee.
Namussuz MORUKLAR temmettuyle 8 e dusurdunuz simdi gecen yildan beter bilancoyla cikartiyorsunuz,paratar adisiniz .
Akşama yoklama var,:) bu türbülansta kimler gitti, kimler kaldı.
Cidden insanını başını döndürüyor tahta, akşama bakalım ne kapatacak, Tcell ne yaparsa onun peşinden gidiyor.
Bizimki de 4-5 milyar faaliyetten yazsaydı Tcell gibi tavan olurdu, ama nerdee.
Onun için biz 14, Tcell 32.
günükçüler listeye dahil mi.. samba sesine geliyorum, çayda çıra da kaçıyorum..
https://i.hizliresim.com/b5i36lk.png
taşıyan herkesın kazancı bol ve daim olsun..
ara sıra bu sözü yazarım '' oturan boğa, zıplayan çekirgeden fazla kazanır '' diye.. kızılderiler borsaya girdikten sonra söylenen bir söz değil.. ben uydurdum.. :kahkah: zıplayan çekirge ruhu ile oturan boğa olmak için sabır gerekir.. o da bende yok.. bu yüzden 26 yıldan bu yana ziplıyor ve her defasında yeni şeyler öğrenme ve geliştirme fırsatım oluyor...
55 milyon insanı haraca bağlamış şirketi neden satalım?
Ben burdayım
Taşınan Açıklar da genelde artış olmuş, EREGL AKBNK PETKM TTKOM YKBNK nda kayda değer taşınma var,
https://i.hizliresim.com/6ehlcn5.PNG
Sayin bawer burayiz......
Ben hep burdayım zaten...
Haftalık kapanışı 15 üstü yapsa fena olmaz.
Tcell vurdu ve yine gol oldu, bunun yerine Tcell'de olsaydık keşke, tavan olacak ki bu yürüsün.
pozisyonumuzu korumaya devam, seçime kadar 40 lira inşallah