ÖLÜM var... CEHENNEM var.....
Printable View
ÖLÜM var... CEHENNEM var.....
1 adet hissesi olan herkes genel kurula katılabilir. Şirketin adresi de sitesinin iletişim bölümünde yazıyor.
kayaların ufalıp, sahilde ki kumlar olmalarına sebep ( vs.vs.) ZAMAN ve zaman öyle ki canlıları ÖLÜM' e yakılaştırıyor... yani her canlı ZAMAN la ÖLÜYOR..... neymiş ÖLÜM varmıııış......
kimse sanmasın ki her fırıldaklığım yanıma KAR..... ALTINDAN Irmaklar akan CENNETE yerim var..... çakkallar için CEHENNEM de VAR.....
hala soyguncunun kagıdından umut etmek aylarca yazık gelip gelip anlattık ama ke mal e hala guvenenler var demekkı ılgınc
Fahrettin ve İzmirli uşakları düşürmezseniz adam degilsiniz... Benim de param ve zamanım çok. Yarın yaz 16.5 ye 50bin lot satış tek tuşla almazsam serefsizim
Mzhld bedelsiz yapabiliyorsa eplas istese kralını yapar.
Hadi inşallah
Sadece içimden geçen temennimdir
kimsenin kul hakkına girmek istemem.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kul hakkı diye bir şey mi okudum neci..... hesabıma baktığımda hergün gördüğüm EGYO hisseleri (11 yıllık), bana BİRİNİ hatırlatıyor..... bana AL sudan UCUZ derken ( sonradan öğrendiğim KENDİSİ satış yapan birisi) ..... MUTLAK OLAN GERÇEKLEŞTİĞİNDE...... hesabı o anki HEKTS HİSSELERİNİN karşılığı ile GÖRÜRÜZ..... O KİŞİYE tavsiyem sen bırak dünya parasını da biraz AHİRET PARASI BİRİKTİR....
SULTAN Süleyman sarayda birisini görevlendirir, her sabah gelip bana PADİŞAHIM ÖLÜM var diyecek 1 altın alacaksın der....
gel zaman git zaman aylar geçer , adam her sabah gelir PADİŞAHIM ÖLÜM der 1 altın alır gider....
taki bir gün akşam SULTAN sakalında bir BEYAZ GÖRÜR,
ERTESİ sabah adam gelir ,SULTAN adamA tamam ÖLÜM var der ve 1 kese altını verir ve BİRDAHA GELME DER....
ŞİMDİ KISSADAN HİSSE NEYDİ SULTANIN adamdan hergün ÖLÜMÜ hatırlatmasının SEBEBİ......?
23.06.2022 14:00:26 para politikası kurulu (kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 14 düzeyinde sabit tutulmasına karar vermiştir.- tcmb
Son 5000 lotumuda az önce sattım. Yıllarca bekledikten sonra zararım korkunç. Allah yardımcınız olsun
Neden sattın peki ?
Bir zamanlar ben de yapmıştım aynı hatayı. Tam 6.5 yıl bekleyip epey zararına satmıştım bir hisseyi. Aylar sonra kat kat gitmişti. Çok üzücü bir deneyim olmuştu. En azından maliyetime gelene kadar beklemeliydim. Ama gitti geri almayıp sadece izledim.
SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.borsagundem.com/haber/sp...cezasi/1670077
SPK, HSY Danışmanlık ve Bağımsızlık Denetim ve şirketin YKB Özkan Cengiz'e toplamda 229 bin 848 lira idari para cezası uygulayacak.
Böyle bir cezanın SPK tarafından borsada ilk önce Eplas ve Mazharı denetleyen şirkete verilmesi gerekirdi
AYI avlama sezonu açıldı....... ÖLDÜrmeyin sadece kafesle.....
Dolar da düşüyor, Kemal Bey mazharda voleyi vurduysa, insafa gelir belki borcunu öder.
İyi ki TL de kalmışım. Biraz da dolar ve altında olanlar endişelensin.
Güzel bir haftaya merhaba diyeceğiz.
SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.... var ........ var. ?
Ölüm.... Cehennem....
Sn K.Zorlu yıllardır küçük yatırımcıların ahını alan ihlas grubunun başına gelenlerden ders almalısın, Aldığın beddualar senden çıkmasa çocuklarından çıkar.Bu kadar küçük yatırımcıları ezme.Alma mazlumun ahını.Zar zor artırdıkları birikimleriyle şirketine yatırım yapanları üzme artık.Bazen cehennem bu dünyada da zuhur edebilir tarafınıza.
Hep beraber zarar ediyoruz. Unutma ki hep beraber de kazanacağız. Boşuna kendine zaman kaybettirme...
19.07.2022 salı saat 13:00 da genel kurul var
bakalım ne anlatacak Kemal Abi
benim borcum dediği borcu şirkete yıktı...... artık yönetim kurulunda EPLAS ın halka açık olduğunu ve ORTAKLARININDA var OLDUĞUNU, ÖLÜMÜ ve CEEHENNEMİ N varlığını düşünerek karar alır umarım.....
Kanuni onu diyene kadar, öbür tarafı düşünüyorsa çocuklarını öldürtmeseydi. Bu nasıl zayıf bir kurgu? Ne kanuni ne başka bir padisah, imparator, kral ya da patron... Bunlarda vicdan, merhamet, başkasını duşünme, acıma... bunları sadece yaşayan sistemin lehine kullanmak için yazılmış kitaplarda görürsünüz.
Gerçek ve kurgu çok başka!
Sarayda çocukların öldürülmesi , ilerleyen zaman içinde TAHT peşine düşerek ve kendi çevrelerini kurarak halkın iklemciliğe sürüklenip parçalanmaması , saltanatın sürmesi halkın bölünmemesi için UYGUN görülmüş ve UYGULANMIŞTIR..... Mazhar ZORLU NUN VEFATINDAN SONRA çocuklarının birbirleriyle anlaşamamaları gibi.......İNAT etmeden ORTAK AKIL İle birlikte kazanmayı bilmeyen bir TÜRK toplumu İÇİNDE YAŞADIĞINI farkettiğinde anlarsın.....
SULTAN ın ÖLÜMÜ hergün hatırlamak istemesinin sebebide ALACAĞI KARARLARIN hakkaniyet içerisinde olmasıdır.....
google 'a TÜRKİYE'de kaç tane siyasi parti var yazdığınızda çıkan ifadedir.........
Etkin olmaktan kasıt, "siyasi düşüncelerini ortaya koymaya devam eden ve olağan toplantılarını yapan parti" anlamındadır. Mayıs 2022 itibarıyla Türkiye'de 120 siyasi parti etkin durumda bulunmaktadır. Kurulan son parti, 5 Mayıs 2022 tarihinde kurulan Adalet ve Demokrasi Partisi'dir.
ve bu rakam SİZLERE NE ANLATIYOR bilemem......
https://twitter.com/TC_icisleri/stat...806337/photo/1
ve ne hikmetse bu 120 partinin 105 tanesi 2001 yılından sonra kurulmuş...................................
Değerli Yatırımcımız,
Kurban Bayramı nedeniyle Borsa İstanbul Pay Piyasasında 8 Temmuz Cuma günü yarım gün seans yapılacaktır,
11 Temmuz Pazartesi ve 12 Temmuz Salı günü seans yapılmayacaktır.
6 Temmuz Çarşamba tarihli işlemlerin takası 13 Temmuz 2022 Çarşamba tarihinde gerçekleşecektir.
7 Temmuz 2022 Perşembe ve 8 Temmuz 2022 Cuma tarihli işlemlerin takası 14 Temmuz 2022 Perşembe tarihinde gerçekleşecektir.
BOFA nın YAPAY ZEKASI bu gün düdüklü tencere ............:wave::halay:
5 liraya düşürde herkes rahatlasın spek efendi! Laga luga yapıyorsunuz buralarda sıkışan verir anca. Güçlü olan bekleyecek sonuna kadar! Köçek gibi kıvırıyorsunuz tahtada adam olun biraz!
Teknik temelin neresinde yazıyor mazharı 120 lere götürüp eplası buralarda süründürmek? Kimi kandırıyorsunuz siz? Anca inekleri sağın! Sende vakit kaybediyorsun! Buraları çakalların okuyor kulağına iletiyorlar ama bilmediğin bir şey var! Senden daha akıllılar var bu piyasada! Öyle rakı masalarında maval okumaya benzemez bu işler! Göreceğiz sonunda neler olacağını!
Mazhar 30 larda sürünürken patrona hikaye düzenler vardı forumda nedense onlar yok oldu gitti. Piyasa böyledir işte. Cambaza bak oyununu yorumlarla sayfa sayfa burada oynatanlar sessizliğe büründü. Hikayenin başında biz vardık sonunda da biz burada olacağız! Temeli bilime dayanmayan her şey yok olmaya mahkumdur!