Akbank da ne oldu
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Akbank da ne oldu
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Algoritmanın biri kafayı kırmıştır :D dedim acaba tombul parmak mı, sonra geri çektiler :(
klavyesi bozulmus tuş basili kalmis heralde [emoji1]
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ilk ceyrek kar'ı guzel gelmesini beklediginiz hisseleri paylasirsaniz sirayla inceleyebilirim.
Ben bir kac tahmin edeyim.
1. Petkm guzel gelebilir.
2. Hektas mevsimsel olarak hep ilk ceyrek super kar etmis bir sirket
3. Belki nugyo ciro ve kari devam ettirebilir.
Sizlerdende paylasim bekliyorum.
KRONT...ALCATEL...KAREL......
Bol kazanç:)
Kardemir (KRDMB )sayın Sacrosanct
Eczyt Holding derim...
TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alka hektas
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ERBOS Sacro üstad
Tabiiki SODA...PETKM...
Alctl karel olabilir.
Krontta olabilir ama bence krontun trend doydu.
Mrshl nasil gelir bilmiyorum.
Benim sorum iyi kar gelecekleri ongorebiliyorsaniz teknigine bakayim.
Yani ben karin nasil gelecebilecegini bilmedigimden sizlere soruyorum.
Yalniz bu mrshl gercekten iyi bir kar aciklarsa teknik olarak bulundugu nokta yukari buyuk bir kirilima musait.
Aklimizda olsun.
Paylasimlari yapin.
Sonra hepsini derleyip bir inceleme yapalim.
Borusan'ın bilançosu da ıyı gelebilir. Metal mamulleri ilk dönem zamlı seyrettı.
Boru sektörünün ilk dönem ihracatında artma var. Kaldıkı şirketin Amerika.dakı fabrikasını ihalesini
aldıgı 3 ayrı ihalelerin borularını da teslim ediyor. Sanırım karlılıgına etkı eder. / ıyı çalışmalar.
Aselsan bu yıl bilanço iyi gelecektir
Uzun vadeli herzaman biçilmiş kaftandır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KUTPO,GSDHO,THYAO (kar gelmez ama zarar azalır heralde),dgate
Biraz bi iki hisse baktim.
Bagfs ve gubrf guzel gorundu gozume.
Uzun vadede iyi yerlere gidebilirler.
Ileriki zamanlarda grafik paylasabilirim.
Iyi geceler.
Hocam bende şahsen temel bir analiz yapmaya çalışıyorum.
Kar marjı daha yüksek olsun diye geçen sene ilk çeyreğe göre artış beklediğim hisseleri çıkarmaya çalışıyorum.
Bazıları malesef daha önce harekete başlamış. Yinede alfebetik sırayla şahsi listemi yazayım.
Alka, Anele, Bucim, Cemts, Cusan, Despc, Dgate, Dyoby, Erbos, Nugyo, Tknsa, Vesbe.
Bunlar tamamen kendi şahsi tahminlerimdir. Tutanda da olabilir tutmayanda.
Ytd:)
Sacro hocam kolay gelsin eggub a da bakabilir misin malum ilk çeyrek gübre sezonu tkfen fiyatladi galiba toros gübre var onlarin piyasaya baza hakimler.
Ilk çeyrek degil ama kola da güzel gibi grafikleri yarin sabahtan atayim
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vesbe. İyi geceler.
Gubre sektöründe daha önce satışı serbest olan nitrat cinsi/beyaz gubrenın imalatı ve satışı terörde kullanılmasından
dolayı yasaklanmıştı. Dolayısıyla bu sektördekı firmaların mamullerinin nevileri de tercih yapılırken öncelikle düşünülmelidir
diye düşünürüm.
petkim,aselsan,karel ve arçelik
sacro hocam malumunuz evlilik sezonu açılıyor.Çiftlerin veya beyaz eşya ihtiyacı olanların gelen ötv indirimi fırsat bilip beyaz eşya aldıklarını veya alma eyliminde olacaklarını varsayarak arçeligin satışlarını arttırdıgını ve ilk çeyrek bilançosunun iyi gelmesini bekliyorum.
Alkim ve erbosan hakkında ne dersiniz?
https://invst.ly/3rl7r
Alkim ve erbosan hakkında ne dersiniz?
birde arena için düşünceleriniz nedir sanki trend destegine geldi ve geri dönüş yapıyor gibi??
https://invst.ly/3rla9
birde arena için düşünceleriniz nedir sanki trend destegine geldi ve geri dönüş yapıyor gibi?? ytd.
http://i.hizliresim.com/X0NP4O.png YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİRRR.
Anacm, trkcm
Discovery II Mini cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro hocam merhaba;
Prkab için yorum alabilir miyim ?
Cümleten hayırlı bereketli kazançlar olsun ..
1. çeyrek bilançosu güzel gelecek bir diğer hissede Kardemir D'dir.
- Kur 3,63 civarından kapanış yaptı ,bu çok önemli idi.(kur zararı yok, geçen dönem zarar idi)
- Şirket geçtiğimiz günlerde tablo yayınladı ve ilk çeyrek de rekor üretim yaptık dedi .
- Genel Müdür hisselere sahip çıkan ,iddaalı bir çıkış yaptı .
- Demir tonu zirvelerde geziniyor.
Sacro hocama selamlar sevgiler...:ok:
Lidfa...
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://i.hizliresim.com/LyNlbV.png
flama olur mu dedim, bozdu ama hala iştahlı gibi ne dersiniz?
bilançolardan pek anlamıyorum, daha o konuya gelemedim :D ama karel şahane duruyor bence
Tknsa bekledigim hareketi yapti.
3.54 maliyetle soylemistim.
Pgsusta beklentimi karsiliyor.
Ykbnk beklentimi karsiladi.
Otokar dun al verdi. Ondada yeni bir hareket olabilir.
Ben tknsa seyrettim sadece alayım mı almayayım mı derken hergün üç beş üç beş çıktı hayırlısı olsun sacro üstad .migros.ve tavhl Aksakal belirttimişti izliyoruz şuna için otokar hariç gubre vkfgyo mu izlenmeli krdmd karsan gerel için teknik bir yorumunuz olur mu acaba
Sayin sacrosanct Egeen de ikili tepe oluşumunu ve hammallik yapmamak gerektiğini zamaninda belirtmistiniz. biz bu hammalligi yaptik. sirketin ilk ceyrek karı gecen seneye paralel beklensende özellikle artan yurt disi gonderiler ve egeenin musterisi mercedesin, aksaraydaki kamyon fabrikasina yaptığı yatirimin bitecek olmasi ve mercedes yonetiminden sayi suer sulun'un 2018 de kamyon ihracatini 2ye katlamayi planladiklarini aciklamasi guzel beklentiler gibi duruyor. Ve hala egeenin kendi yaptigi 10 ml euroluk yatirimin son asamaya gelmis olmasida ayri bir artisi. Sizin teknik olarak fikirlerinizi alabilirmiyiz