alyag güzel hareketler yapmaya başladı.
hadi hayırlısı...
Printable View
alyag güzel hareketler yapmaya başladı.
hadi hayırlısı...
Yağda hacim fena değil. Aof 71 de. Buralarda dökme manevraları olabilir. Kıdemli yağcı dostum ne der, burası roketleme noktası olabilirmi?:)
Gentleman dostumdam bayrağı bugün biz devraldık. O şimdi uyuyor:):byr:
Sn. gentelman şu ana kadar iheva ve tektu alım satım paylaşabilir misiniz?
Neymiş bu 71 yaw? 69 u geçtik, 71 barikatına takıldık. 72 kapatmazmı dostum:(
Az önce teyit ettim. Eğer telefonda (444 0 387) konuştuğum kişi yalan söylemiyorsa 19 mayıs itibari ile rezervasyon alabiliyorlar. Ayrıca internet sitesinden de baktığımda yaz sezonu 19 Mayıs ile 31 Ekim arasıymış. Habere ramak kaldı diyebilirim lakin bakalım haber kullanılacak mı?
sn centelmen tektuda derinlik ve kademe anlizi alabilrmıyız lutfen
Sn. gentelman iheva ve tektu aracı kurum dağılımını paylaşabilir misiniz?
Haftalik TEKTU
https://i.hizliresim.com/qbZj9d.png
Haftalik ALYAG
https://i.hizliresim.com/r3o6d3.png
Gedik gene satici Alyag da.
Nuri Gediktemi takiliyor acaba ? :)
Tektu da cok ama cok zorlu bir yolculugun start-i verildi.
Sinir sisteminin limitlerini zorlayacak bir yolculuk olacak.
Yolculugun amaci hisse servisimi yoksa hisse toplamami oldugunu cok yakinda anlariz.
Ayrıca; haftaya iyimser olduğumu belirtmek isterim. Yüzler gülecek gibi geliyor bana:)))
Aksama Tektuyu masaya yatiralim.
Cok kisi zengin olacak bugunlerde Tektu dan !!!
Ben yatırdım masaya siyiriyorum bile kemikten eti
Bu gidisle kafayi siyiracagiz :)
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaw arkadaş evin dış cephesini boyayacağım gittim renk kartelasindan renk beğeneyim dedim beğendiğim renk ALAÇATI artik ismimi hoşuma gidiyor yoksa renk mi hoşuma gitti onu anlayamadım :)
İnşallah dostum inşallah...Tektu kötü bilançoya rağmen gevşemedi. Dediğin gibi bir şeyler olabilir. Yağ da bilançoyu çarşambaya kadar açıklamak zorunda. İyi gelirse ya da hafta sonu gelecek olumlu bir kaç habere bağlı ataklar yapma olasılığını yüksek görüyorum:rules:temennim her ikisinde de bol kazançlı seanslar yaşanması:ok:
:halay: :halay: :halay:
Tektu da halay degil, halaylar cekilecek !!
Tektu haftayi 80-81 acar, 7X ler mazi olur.
Arkadaşlar TEKTU aylık bazlı grafik çok güzel. Umarım bu grafiği heder etmezler. Bütün göstergeler, temel analiz sonuna kadar gerilmiş Türkmen yayındaki okun konumunu andırıyor...