traktör bilançosu mu, işmen bilançosu mu? beybiiii
Printable View
traktör bilançosu mu, işmen bilançosu mu? beybiiii
Traktör iyi ismen daha iyi gelir diye düşünüyorum umarım yanilmamSM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu sabah sat akşam al işini bir çözemedim arkadaş. Sabah satmaya, akşam almaya elim gitmiyor. Nasıl olacak böyle. Göz göre göre trade yapamıyorum. Uzunculuk zor zanaat :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsmen isin suyunu cikartti.43 adim kala 37.5 kapat %[emoji780][emoji780][emoji780](-)
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşüşte tüm senetlerimi ismen e döndüm,büyük kaybım var aklım almıyor sabahtan akşama bu kadar büyük zararı ilk kez görüyorum
Abi adam çıkıyor alakasız iki kelam ediyor,siz de gelip düşüşü görmüştük o bu diyosunuz. Neyi gördünüz adam çıkıp o kelimeleri kullanmasa nereye düşüyor böyle hacimsiz.
Güzel öptüler.
Tum tahtalarda resmen kustular..Peki bu savas 5/6 ay surerse piyasalar ne olur.Ukrayna RUSYA iki devlet savasinda bile bukadar olmamisti.Olan coluk cocuga oluyor.Yukselisler satis firsati oldu.Olduda maliyetlerde yuksek...[emoji35]
Gelen bilançolarin bir şekilde fiyatlamaya başlayacağını düşünüyorum tekrardan,seans içi korku belki sabaha bir tur daha seans içi korku olabilir,ppk dan bu gerginlikte faize bir tur dur gelebilir mi? İsmen tahtasında ciddi alımlar oldu seans içinde son saat hacimsiz basıldı bakalım açılışı kırmızı tercih ederim kapanışı yeşil, inşallah bı şekilde bilancoya buralarda girmeli senetler.
Dünkü düşüş sonrası açılış volatilitesi.. Faiz kararı volatilitesi.. Bilanço dönemi beklentileri volatilitesi.. Vade sonu volatilitesi..Ortam çok gergin ama değirmen dönüyor bı şekilde direnmemiz lazım pozisyonda
Vade sonu etkisi güçlü devam ediyor,ancak vade sonunda dalga boyları da yorucu olabilir yarın inşallah düşüşün telafisi daha iyi olur
Sn Alikkkk sizden baska kalmadi herhalde kagidin ortagiBen hergun trade ederek bazen kar bazen zarar ediyorum.Bu kagit bunu haketmiyor.Kazanin dibini bile siyiriyorlar.Oyda islem hacimleri krediler buna calisiyor..Az kaldi.Ak mi karami gorecegiz de.Mal i satinca aklin kaliyor alinca korkuyorsun.Ne lanet bi is bu..
Bazen realize iyidir ben ek hesaplar kredi kartı nakit falan çok yigildim bilanço gazıyla ama gerginlik had safhada başka aracı kurumlar tarafinda da beklentilerim var ismen den oraya da aktardım gün içinde ama hepsinde ayrı bombalar gelecek bir şekilde gündeme bakmadan poz koruyorum inşallah şu badireden sıyrılıriz. Bugünkü hacim muntazamdi ayrıca
Bilanço öncesi bofa ünlü mal dağıtıyor bakalım dibi nere hafta sonu öncesi
Bilanço tarihi belli mi arkadaşlar
Dağıtsinlar gedik te alıyor veren varsa alanda varSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco gunune kadar dunyada abuk sabuk isler olmazsa ve bilanco beklentiyi bir tik bile aşsa bence 43 direncine kirar 50 lere dogru bir salinim yapar...İnsallah.Ben dedim diye olacak degil biliyorsunuz[emoji3]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İştiraklerden de henüz açıklanan olmadı pazartesi değil de Çarşamba gibi gelebilir
KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ANHYT ANSGR ISFIN ISGSY ISGYO ISMEN ISYAT SISE TSGYO TSKB ] TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1211092
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-10-27
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama İlgi: 25.08.2023 tarihli özel durum açıklamamız
İlgide kayıtlı özel durum açıklamamız ile paylaşılmış olan, 30.06.2023 tarihli finansal tablolar üzerinden gerçekleştirilmesi öngörülen iştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme işlemlerine, kısmi bölünme kapsamında payları devre konu olan yurt dışındaki bağlı ortaklıklarımızın tabi olduğu otoriteler nezdinde yürütülen süreçler için ilave zamana ihtiyaç duyulduğundan, 31.12.2023 tarihli finansal tablolar üzerinden devam edilmesine karar verilmiştir.
İsfin ve is girisim ile Sisecam acikladi bugun ..Herhalde Pazarteside İsmen lutfeder artik.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Osmen ve gedik 6 aylık kar kadar kar gönderdiler, ismen de benzer senaryo gerçekleşirse 4m üstü sürpriz olmaz. Düz matematik tutacak mı bakalım
Bir türlü 40 üzerinde kalıcılık sağlayamadık ne zaman 40 üzerine atsak en ufak bir olumsuzlukta paldır küldür aşağı yuvarlanıyoruz. Bunda hissede işlem yapan ensesi kalın çakalların kredi ile işlem yapanların önemli rolü var aşağı yukarı çalkalayıp duruyorlar. Bakalım birkaç güne kadar bilanço gelir, güçlü bir bilanço ile 40 üzerinde kalıcı bir şekilde yerleşebiliriz. Sonrasında oradan alacağı destekle geleceği fiyatlamaya başlarız birazda çevremizdeki savaş riskine bağlı olacak.
Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlar başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.
Finansal Takvim
3.Ç 31.10.2023
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık bugün bir tavan şık olur....
18 MİLYAR lik borclanma araci ihrac onayi almak icin ya banka yada İSMEN olman lazim.18 milyar enaz 27 milyar olarak döner.
Güzel tokatladılar bugün. Kıskananlar çatlasın.
İş portföyün karını görünce işi bilenler tokadı bastı. ky bunlardan anlamadığı için gözüne far tutulmuş gibi kala kaldı. Yarın basarlar, atarlar bir iki kemik ortaya. Yersen...
Bugünü güçlü yükselişle kapadı, soğuk biraz iyi gider :)
Yarin aksam gelecek bilanco yarini cok volatil hale getirdi..bir asagi bir yukari dut zamani..yarin degil ama carsamba 45 lik plak gibi doneriz ..
En sevdiğim formasyon oluştu. Break out. Break outlar bu sene çoğunlukla fake çıktı ama olsun, 10 break outun 8 i fake çıkıp 2 si tutsa trendi sürene yeter. 43,76 ya dokunursa onayı da almış olacak.
Yine 2x bilançolar geldi diğer aracı kurumlardan bakalım ismen akşama ne gönderecek, kasasındaki portföy büyüklüğü potansiyeli biraz daha yüksek tutuyor.
Trixe bakacak olursan tam 0 noktasında kesişti, yukarı kıvırdı ve al verdi. Ben 0 noktasındaki kesişmelere çok anlam yüklemem, böyle testere piyasalarda hemen terse dönebilir. Bir süre daha yatay bantta kalsa idi -0,5 -1,0 aralığından daha güçlü bir sinyal üretebilirdi. O daha manalı olurdu, ama zamanı tam ayarlayamadılar, 15-20 güne daha ihtiyaç vardı bunun olması için.
Al sinyalinin güçlü olduğunun teyidi için piyasanın da güçlenmesi gerekiyor. Piyasa güçlenmezse, bilanço sonrası beklenti gerçekleşti deyu satış gelir. Muhtemelen 50 ye değdirip bunu yaparlar. Satışları karşılayacak güçlü bir alıcı geleceğini de hiç sanmıyorum bu ortamda.
Ben tek lot satmam ama daha önce de belirttiğim gibi bilanço sonrası hemen hemen bütün ky dökülür. Çarşambadan haftaya perşembeye kadar tahtanın momentumu geleceğe dair sinyali üretecektir.
İnşallah güçlü bir bilanço olur da satıcılar istekli olmaz, yoksa nanay.
YTD.