Her çiçekten bal almak lazım, sade dolar sade borsa olmaz.
Printable View
Ben de LibreOffice'çiyim. Henüz keşke bu da olsaydı dediğim bir şey olmadı. Excelde yaptığım herşeyi yapıyor kerata.
Bir tane keşke olsaydı dediğim bir şey var. Hisse bazında güncel veri çağırımı yapan fonksiyon yok. Excel'de var öyle bir olasılık.
Herhangi bir finans sitesinin hisse detay verilerini getirebiliyorsunuz ama çok verimli değil. OpenOffice olarak çalışırken birinin yazdığı bir fonksiyon vardı.
ingiliz memet gelecek dertler bitecek
Yanlış yazıyorsunuz
Doğrusu
The İngiliz Memet olacak,
yalnız gelirse iki ekeenomist aynı dalda nasıl durur bilemem, bi de damat var her bi ekonomi kuralını bilen, bi de jöleli var tweet yapar bu iş böyle yapılmaz diye, yani Memet ın işi zor heryerınden ekenomist fışkıran verimli topraklarda nasıl ider ki,
Döneri artık ingiltere’de yiyeceğim, ücret aynı.
https://i.hizliresim.com/bj3x813.jpeg
Mehmet Şimşek 'in bağımsız bir şekilde çalışabileceğine ve süresinin bitimine kadar o koltukta oturabileceğine inanan var mı?
Bağımsız çalışabilse dahi cebinde 200 milyar soğan gayme para lazım.
Ülkenin siyasi ve ekonomik durumunu düşünce kimsenin soğanını ucuz fiyattan vereceğini sanmam .
Bence Mehmet Şimşek, tencerenin dibinde kalan son şirketleri de sıyırmaya geliyor.
Mehmet Şimşek ismi neden bu kadar ortaya çıktı anlamadım.Akıllı adamsa azarlanıp kovulduğu yere gelmez, başını ağrıtmaz.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kara Şimşek lübnan otobanında!!!!
zaten bu adamı kovmadımı bunlar ?
https://www.diken.com.tr/kabineye-gi...-hoscakaliniz/
Şimdi kara şimşek falan bunlar nereden çıktı a.q
Damat gibi kıymetli ekonomi alanında dünyanın bilmediği bilgi tecrübeye sahip kişinin engin görüşlerinden faydalanmak varken şimşek gibi Hulku bile yutmaya çalışmış bu adam nereden çıktı :oleyo:...Ben yeşil soğancı olarak Damadı tek geçerim :kahkah:
Şimşek gelmez gelecek olsa. Anlaşma olsa danışman vs söylemi olmazdı.
CB vaadleri arasında başarılı öğrencilere asgari ücretin 3/2 si verilecekti. Benim kız var ne öyle bir başvuru seçeneği ne öyle bir uygulama var şimdilik.
Başarının ölçüsü nedir?
20.86.....
Büyük savaş var, kafayı şakkkk diye kaldırdı.
Oha işini gece bitiriyo bu.
Şimdi doları roketlemek için bize bir kriz lazım.
Sizce vize krizi olur mu ?
Bu vesileyle ,Avrupa 'yı cezalandırıyoruz deyip Türklerin de çıkışına kısıtlama getirirler döviz içerde kalsın diye.
Yeşil pasaportu bile dillerine doladılar, sınıra yaklaştık falan diyerek.
Keşke verilen vaatler tutulmasaydi. Eytler şunlar bunlar ülkeye daha cok zarar verdi. M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende eski EYT li olarak olayı yakından takip ediyordum...Tüm EYT lilerde 50 yaş kabul görmüştü...Ama şalvara ateş düşünce kantarın dozunu kaçırıp 40 yaşındakini de emekli ettikleri yeterli gelmeyince dönüp 9 milyon tabandan prim ödeyene birde 2000 tl ara zam verip yüksek prim ödeyenlerle eşitlediler...
Ülke Putin öncesi rusyaya döndü , yaptığı işe ve yatırdığı prime bakılmaksızın herkese eşit maaş uygulaması a.q...Putin önceside rusyanın kanınıda da 5 li oligarklar emiyor halka birşey kalmıyordu...Gazpromun sahibi israile kaçmıştı a.q :oleyo: