Yarın inşallah.
Sadece Tahmin YTD.
Printable View
Kitaptan Allah razi olsun diğer hisselerdeki zararimi buradan cikaririm umarim yuklu girdim 2.03 ten.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar payı açıklanmış...
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün blcyt ı yorumlamam...neden yorumlayayım ki...çünkü görüyorsunuz...ben hiç anlatmayacağım....yok efendim şu 2,25-27 deki sanal direnci aştığını artık gündemine 2,40-50 leri aldığını, nisbeten yatay endekse rağmen çıkış iştahının yüksek olduğunu , bu yüksek iştah ile neredeyse günün en yüksek yeri olan 2,38 in hemen yanı başında bir kapanış yaptığını (2,36) ve bu alış iştahının bu hisseyi ilk etapta yarın endekste sert kırılmalar olmadığı sürece 2,40-50 ler ile tanıştıracağını söylemem....neden söyleyeyim ki ?? zaten görüyorsunuz...
yok blcyt şöyleymiş yok böyleymiş demem..çünkü hiç konuşmayacağım..nedeni de görüyorsunuz blcytnin zaten performansı ortadadır neden anlatayım ki..
memiş bak hep söylüyorum gel bu hisseyi al ,güzel güzel kazan...alışmışsın tembel tembel işe yaramaz hisselerde oturmaya...yanlış anlama sende iyisin hoşsun ama biraz yuvandan çıkman lazım...bu güzellikleri görmen lazım...bak gel burada sen de yakından gör...:kahkah: :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=ZTcZPLd6N0w
evet doğru söylüyorsun dostum..çok güzel olmuş...hem prim yap hem de ekstradan temetü ver....:bravo:
hisse başına 0,0874 kuruş veriyor...%8,74 lük bir oran veriyormuş...çok güzel...yatırımcısını sevindiren patronu tebrik etmek lazım...ALLAH tutuklarını altın etsin....:)
Demeseydin iyiydi 🐛 düştü
Bazı yatirımcilar özelliklede parası çok olup da riske girmek istemeyen yatirımcılar paralarını yıllıkta yüzde 10 faiz veren bankalara değilde bundan biraz fazla veren hisselere yatırım yapmayı tercih ederler..bu hisseler yıl boyunca çok dar bir aralıkta hareket ederler...bilançoları da verecekleri temetu de az çok bellidir...bunlarda suprizlik faktöru çok azdır...
İşte temetüsü için alınan hisselerde temetü miktarında oluşabilecek küçük bir azalma veya temetünün taksitle verilmesi dahi onların o hisseyi alıp almamalarında veya satmalarında etkili olabiliyor...
Ama bizim hissemiz temetü hissesi değil..yani sırf temetüsü için bu hisseyi almış değiliz...biz güzel bilançosu için aldık...üzerinede bu güzel temetü suprizi geldi..zaten topiği 100 sayfa geriye dogru okusanız bile kimsenin temetüden söz ettiğini hatırlamıyorum...
O yüzden de bence hiç alakası olmaz...bizim için ha tek parça ha taksitle olmuş pek fark etmez..
Ha hisse kendi dinamiklerine göre satış yer derseniz size saygı duyardım...sonuçta nedenleri ile birlikte topikçe gerekirse tartışır ve doğrusunu bulmaya çalışırdık...ama taksitli veriliyor diye düşecek derseniz bence cok hafif bir gerekçe olarak bana görünüyor...
Şu ana kadar ben hissede herhangi bir güçsüzlük işareti görmüş değilim...tabi bu gün olmamış demek yarın olmayacak demek değildir...
Böyle bir işaret görürsek tabiki bizde trade yaparak hisse adetimizi artırmak isteriz...ama yaklaşık 10 gündür bu hisse elimde ve maliyetim 2.00 dır şu ana kadar bir kere dahi trade yapmadım...bu gün de yüzde 6 çıkmasına rağmen buna gerek duymadım...çünkü hisse sağlam ve toplaya toplaya çıkıyordu...
Ama dedigim gibi düzeltmeye gireceğini anlasam ben de afetmem...ilk gün de bu hisseye girerken söyledim hisse görünümünü bozmadıkça tutmaya devam edecez...
Mesela kendimize soralim burda bu hisseyi kac kişi temetusu için aldı??
Şahsen benim aklımda dahi yoktu...benim için güzel vede olumlu bir süpriz oldu..hem temel olarak ucuz oldugu için prim yap hem de üzerinde vakti gelince kar payı al...:)
Dedigim gibi hisse gorünümünü bozmadıkça ne trade yaparım nede satarım....ama oyle bir şeyi de görürsem bende afetmem...
Silverlinede haftalarca kalmama rağmen bir kere satış yaptım...
Orta vadede bu hissenin 2.66 yı görecegine inaniyorum....gönlüm 2018 ilk çeyreği fiyatı 2.66-3.33 aralığında bir yerden karşılamasından yana...
Blcyt ortaklarının ciddi bir temettü beklentisi olduğunu ben de düşünmüyorum.
2013, 2015 ve 2018 yıllarında temettü dağıtma kararı almış şirket. Oran da %5 civarı olmuş.
Faizlerin %13-15 oranında gezdiği bir ortamda, sadece %5 temettüsü için almak zaten mantıklı değil pek.
Hissenin bir günlük artışı dahi temettüyü karşılamaya yetiyor.
Temel göstergeleri iyi olan şirketin, kar payı dağıtım haberini olumlu karşıladığını düşünüyorum.
Vermeseler de olurdu ama verdiler daha iyi oldu der gibiydi piyasa...
Eşleşme 2:26 düşüşle bi açılış hadi hayirlisi
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satmak isteyenler satsın...almak isteyenler için de bence fırsattır...ben ise ne alıyorum nede satıyorum..:kahkah:yerimde kıpraşmadan bekliyorum...:)
Düşüş silkelememi abi watsap a da bakmadın 🙏
Bekliyoruz bakalım.
Sadece Tahmin. YTD.
Alan satan paylaşabilecek ortak var mı
Buyurunhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cd770e96bf.jpg
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hisse şu anda düzeltme süreci yaşıyor...daha önce geçemediği 2,25-27 seviyesi bu sefer destek olarak çalışması lazım...buradan dönerse ve düzeltmesini bir iki günde tamamlarsa bu sefer 2,36 ları geçerek 2,40-2,50 lere sokulmak isteyecektir...hayırlısı ile bu düzeltmenin bitmesini bekleyeceğim...bakalım kısmetimizde neler olacak ??
düzeltme yapa yapa gitmesi daha sağlıklı...ha bu düzeltmeleri yakalayıp lot artırabileni ben her zaman tebrik ederim...bu konuda çok da başarılı değilimdir ama zaman zaman şansımın yardımı ile başarılı olabiliyorum...
sermayemin diğer yarısı olan gentaş haftalardır yerinde kış uykusuna yatıyor...o hala bilançoyu bekliyor ama orda da bir türlü bilanço gelmiyor....kendimi şu anda tek kollu bir asker gibi hissediyorum...zaman zaman diğer sermayem ile de destekler atmayı çok isterdim...ama ne yazık ki bunu yapamıyorum...orada muhakkak içindeyken bilançoyu görmek istiyorum...uyuz gentaş bak bana neler çektiriyorsun....:kahkah:
Keko dostum senin gibi önümüze ışık tutan biri olduğu müddetçe sürekli seninle gönül rahatlığıyla al sat yapabilirim , güzel insan
teşekürler dostum...bu topiklerde emek veriyoruz bu emek ancak kar edilince anlam kazanıyor...ben ve beni takip etmek isteyen dostlarım ile birlikte kazanmak bana inanılmaz keyif veriyor...tek başıma yemeyi sevmeyen biriyim..umarım yüzümüz kara çıkmaz...
blcyt şu ana kadar hep düzeltme yapa yapa çıktı...2,20 yi gördüğünde ta 1,97 ler kadar inmişti...yine sonraki çıkışta 2,25 leri gördükten sonra yine ta 2,11 lere kadar inmişti...şimdilik de dün geçtiği 2,25-27 desteklerini görmek istedi..yapacak bir şey yok...mecbur düzeltmesini bitirmesini bekleyeceğiz...
blcyt ın 2018 ilk çeyreğinde yapabileceği süpriz 4 milyon üstü bir kar bu hisseyi güzel yerlere taşıyacaktır...bu güzel ihtimali yaşamak istiyorum...bakalım nasibimizde neler olacak ??
Sn keko. Duzeltme kaca kadar iner sence. Ben biraz takviye yapacam...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta paylaşabilecek bir arkadaş var mıdır
daha önce düzeltmede 2,12 lerdeyken yine gentaşı bozup blcyt a geçmek istemiştim ve o vakit de vazgeçmiştim...gentaşa yaklaşık 6 aydır yorumlar yapıyorum ama o hissede henüz kazanmak hiç nasip olmadı...son girişim de yaklaşık bir aydır...orda artık iyi de olsa kötü de olsa kaderimi yaşamak istiyorum...o sermayem orda mahkum...orda içimden bir ses iyi bilanço getirecek diyor ..bende içimden gelen sese uyarak ısrar ile tutuyorum..umarım uyuzluğunu tekrardan göstermez gentaş...
2,25 kademesinin de düştüğüne şahit oldum ama 2,24 ten hiç işlem olmadı...şimdi 2,29 da işlem görüyor....offf ne stresti öyle...:) düzeltmeler gerçekten de çok stresli geçiyor...normalde düzeltme olduğunu tahmin ediyordum ama dün gelen temetü haberinden sonra sabah da aniden eksili açılınca acaba o haberin bizim bilmediğimiz bir olumsuz yanı var diye şüpheye girmiştim...o haber olmazsa çok rahatlıkla düzeltme olduğunu söyleyebilirdim...ama bir ara acaba daha ciddi bir sıkıntı mı var diye şüpheye düştüm...
temetü haberi de normalde olumlu ve güzel haberdir ama borsada artık yoğurdu dahi üfleyerek yiyiyoruz...acaba altından by ların bildiği ama biz ky ların bilmediği bir olay mı var diye şüpheye düşüyoruz..
Abi işte tüm bu anlattıkların ne demek oluyor düzeltmemiş mi satıyormuyuz bekliyormuyuz ?
ben tutuyorum dostum...:) normal bir düzeltme gibi indi desteğini gördü..gün içinde toparlanmasını bekliyorum...tıpkı daha önce 2,11 i gördükten sonra gün sonunda 2,15 ten kapandıktan sonraki gün çıkışa geçmesi gibi bir şey bekliyorum...son bir kaç hareketi bir birine çok benziyor...bu şekli ile bu hisseyi ezberledik sayılır...
2.20 ye kadar gevşeme bana göre normal. En önemli destek orası.
zanetmiyorum dostum...teknik olarak 2,25 düzeltmenin en dibi idi...orayı gördükten sonra hızlı yukarı çıktı..bu hareketine değer veriyorum..ağırlıklı ortalaması 2,29 dadır...gün sonunda 2,30 ve üzerinde bir kapanış yaparsa aşağı yukarı bu düzeltmeyi de bitirmiş oluruz...
2,31-32 ye kadar çok güzel topladı...bu hareketini çok beğendim...umarım bu gün bu düzeltme işi biter ve tekrardan yoluna devam eder...
İnş sewgili abim 🙏
sesimizi soluğumuzu kesti...:kahkah: biraz kendi haline bırakalım...oda üzerindeki stresi atsın bakiyim....bu hissede gerekirse 2018 ilk çeyrek bilançoların sonuçlarını görünceye kadar bekleyebilirim...no problem...
Haftalarca çıkayım diye g***ünü çatlat bugün sıçtı resmen bakalım nolacak moral bozdu
Takas paylaşabilecek arkadaş var mıdır
Hayır ne güzel gidiyordun 36 dan 23 e dönmek ne ya Allah belasını versin vercepin temeddühün keşke vermeseydin hiç kap göndermeseydin var mı böle bişey ya
Poyuraz abi. İki gunde havlu attın. Var mi oyle tavan tavan gidip üç günde zengin olmak.
Çıkarken iyi de düşünce kotu mu oldu yani Bilici. Bela okumak bence yakışmadı.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.