https://i.hizliresim.com/D79N3Z.png
Printable View
Hocam fon daki parayı ne yaptılar kasada mı duruyor..türk filimlerinde olduyu gibi yok sa caldırdılar mı .daha nr yapacaklarına karar veremediler mi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En az 6-7 kademedeki satış miktarı 7 lottu( Resim atmak istedim ama beceremedim)
Kadamelerdeki 7 ile biz küçük yatırımcılara neyi anlatmak istiyor acaba spek efendi. Yoksa bize ......... YEDİniz mi demek istiyor.
Sanırım hisse dipsiz kuyuya dönecek yine. Sabah yükselt ve gün içi kitle millete malı olay bu
kaçtan isterseniz veriyor aq senedi
bu endekste kızaracak vay anasına
Bu arada bir elazığlı olarak şunu da diyim bunların elazığda ki fabrikası da tam şehrin göbeğinde kaldı ve şehir için ciddi problem olmaya başladı. Taşınması söz konusu. Bu taşınma için bence ciddi bir harcama yapması gerekecek.
Kusura bakmayın biraz olumsuz hava estirdim hisse ile ilgili sanırım. ne yapayım karaktersiz hisse düşünce insanda moral filan kalmıyor ve karamsar oluyor. Asla kimseyi yönlendirme niyetinde değilim. Zaten hisse de ümidim olmasa satar çıkarım.
Orta Anadolu da bir laf vardır..."Öküzün yazın harmanda sı..ğı,kışın hatıl da önüne gelirmiş.."
Bunlar herhalde zamanla her şey unutulur biz istediğimiz şekilde hareket ederiz sanıyorlar...
bugun değişiklik yap ta yukardan kapat bari.
5 sene muhabbeti boş muhabbet. Fona aktarmak için 2010 sonunda karar alıyorlar... Yıl 2018 ne 5 yılı...
2016 yılında Ufuk35 arkadaşımızın genel kurulda sorduğu soruya verilen cevap:
-Gayrimenkullerin özsermayeye ilave edilebileceğini ya da özkaynaklar içinde fon olarak kalabileceğini, ŞİRKETİN TERCİHİNİN özkaynaklar içinde kalması olduğunu ifade etmişlerdi... :rtfm:
Şirket yöneticisi değilde siyasetçi gibi cevap verirler, bir şeyde diyemezsin...:vk:
ŞİRKET TERCİHİNİ ne zaman değiştirir bilinmez... Bilen varsa bize de söylesin. 7 sene oldu... Belki 7 sene daha bekleriz... :oleyo: Belki de bu akşam tercihini değiştirirler... :plc:
Bu yazdıklarım AL - SAT - TUT olarak değerlendirilmemeli. YTD.:Sad:
Siz (MUALLİM) lin kini kullundığınıza göre öğretmensiniz,o yüzden size hocam diyeceğim..
Benim attığım eski KAP paylaşımını birde kırmızı çizgilere almışınız,lakin anlamamışınız..
Orada arsa ve gayrimenkullerin satışına 2010 yönetim kurulunda karar veriliyor..12.11.2010..
Şirket bahse geçen GYO ları 2011 yılında satıyor...
Fonda kullanmasına 2011.yılın 12. ayında karar veriliyor..
Bilmem anlatabildim mi...
Rakamı örnek verdim. Ana fikir bunlardaki zarar ettirme zihniyeti
Aksam Karanlık odadan al gündüz %6 dan SAT güzel para Allah bereket versin
Fazla söze gerek yok...
iyi hafta sonları...
Cepden okuyamıyorum,
Ama okumasamda geçmişleri belli. Zarar göstermek bunların genlerinde var.
Bunlar ancak kendileri kazanacağı zaman harekete geçerler
arkadaş şu bizim günlükçüler -tavancılar sabah yumuluyorlar kağıda sonra akşama kadar patinaj .
Evet öğretmenim. Öncelikle şunu belirteyim amacım polemiğe girmek değil… Cevaplarıım size veya bir başkasına karşı değildir…
Benim kırmızı çizgilerle gösterdiğim KAP paylaşımını siz paylaşmadınız… Sizin paylaştığınız Kap paylaşımları şirketin hisse satışları ile ilgili… Siz üstünüze alınmışsınız…
Bunda anlaşılmayacak bi durum yok. Zaten orada fona aktarılma yılı olarak 2011 yazıyor…
O günden beri hissedeyim. Takviye ede ede gidiyoruz. Geçen sene de forumlarda 5 sene doldu diyenler vardı. Bu sene de var.
Benim dikkat çekmek istediğim nokta 5 senenin önemli olmadığı… Zaten siz de “Üzerinden hemen hemen 10 gün sonra 7 yıl geçecek....” demişsiniz…
Beklenen şey şirketin elinde onu anlatamadım galiba…
Bu arada paylaşımlarınız güzel devamını bekleriz…:ok:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...405efc76ab.jpg
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabah yukarıdan verdiklerini aşağıdan yerine koyuyor. bakalım nereye kadar düşürecek.
tuhaf bir yaklaşımı var sabah %5-6 yukarı sonra akşama kadar gıdım gıdım günün en düşüğünden kapama.
şimdi dökülenleri topluyor gibi.
55 den 45'e ..çok saldı çok..
Pasta ne durumda alan satan kim
Şerefsiz 46.98 e 3113 alış koymuş.. alsana 1,2 lira yukarıdan...
Bugün karanlık odayı terse yatırdı alamadık
Hocam sen de çok ölücü olma pazartesi biraz yukardan alırsın.0.20 aşasına yazdın değil mi
46,24 den son 20 dakikaydi galiba, aselsan hareketlenince 100 taneyi zararına postaladim, belki o almıştır...
ak koyun kara koyun bu hafta belli olurmu ortaklar ****
bilanco tarihini bilen varmı :?
Bizim apartmanın asansöründen beter lanet olası
Bu ay sonuna yakın bilanço,SMMM görüşüne istinaden genel kurula sunulacak yönetim kurul kararı erken gelebilir..