rsı şişirdi bu seviyelerden düzeltme yapıyor çok değeli celebimiz 36 80 e kadar bi düzeltme yapıcak bence ytd
Printable View
rsı şişirdi bu seviyelerden düzeltme yapıyor çok değeli celebimiz 36 80 e kadar bi düzeltme yapıcak bence ytd
güldürme kardeş neyin düzeltmesi belki 30 kere 36.80 i görmüş 1 ayda %50 mi yaptı düzeltme bekliyorsun satan yok zaten bu ortamda,,, USD ,EURO DÜŞÜYOR alıcı lazım çelebiye işlem hacmi çok düşük , yabancı payı artmış işlem hacmi artarsa 45'lere yol alır,, benim fikrim bu saatten sonra PEGASUS'A GEÇİLEBİLİR SERT ÇIKABİLİR pegsus YAZIN BİR KENARA ,,,tabi çelebi de tam tersi herkes buralarda oyalanmasını beklerken 42-43 uzayabilir KİM BİLİR ??
gudumsuz çelebi gene 40.000 ın üstünde tutunamadı koyuverdiler kapanışta biri sattı ,,para girişi lazım bu hacimle 40.000 ı kıramaz ne yazık ki iyi bir haber vs.bilançosuna 1 ay kaldı bakalım ne yumurtlayacak çelebi :(
az kaldı celebi de birazdan -10 a geçer :D
türkeiyede yaşanabilicek olası bi krizde en önce ve çabuk etkilenecek sektörün başında geliyor havacılık sektörü doğal olarak öyle bi durumda celebide etkilenecek bu bilançodan sonra adiyos amigos dicem celebiye farklı bi durum olmazzsa ytd
Çelebi Hava Servisi (CLEBI, Sınırlı Pozitif): Şirket'in, paylarının %100'üne sahip olduğu, Macaristan'ın Budapeşte şehrinde mukim Ferenc Liszt Uluslararası Havaalanı'nda 2007 yılından beri havaalanı yer hizmetleri sunan bağlı ortaklığı Celebi Ground Handling Hungary Kft'nin ("CGHH") sahip olduğu havaalanı yer hizmetleri lisansı, Macaristan'ın sivil havacılık otoritesi tarafından, 31 Temmuz 2023 yılına kadar 5 yıl süre ile uzatılmıştır.
döviz düşüyor umarım bu haberle pozitif bir tepki verir..
herkes sattı anlaşılan hissede kalanlar kimler ? ortalık iyice duruldu bizim celebi tutunuyor inş salmazz
çelebi yabancı payı 29.12.2017 tarihinde % 51,75
şu anda yabancı payı %64,21
emeklilik fonları,yatırım fonlarını yabancı karşılamış, hissedeki payını bayağı bir arttırmış , bu emeklilik fonları ayak bağıydı zaten umarım bir daha uğramaz...
Acaba hissesini alacakmı
Gecencyıl 18 tl ye almayan adam 38 tl ye hissemi alır ?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pegasus thy tav yeniden ataga aşladı bilançoya kadar eski seviyelerine gelebilir bu iii....bb.....n celebi hala 39 u kırıp geçemedii ya bilançoyla geçer yada önce ancak bilançodan sonra bi süre uzak kalmak lazım hisseden aşagı verir bu adiler aynı tuzaga düşmemek lazım sürün sürün dur sabır tasşı olduk hazır piyasada ucuzlamışşken buradan çıkıp başka hisseleri değerlendirmek lazım sıra sende celebi istediğimizi ver vedalaşalım ytd
ulan 1. seans biticek işlem hacmi 3000 lot :D komedi bu hacimle hissenin yeni yeri b grubu aslında
çok oyalandı yine uyuz...
2-3 gündür Turizmde tüm zamanların rekorunun da kırılması desteğiyle THYao 13'den 15.50 Tavh gecen hafta 20 altını test edip %30 sert yukarı yaptı pegasus henüz patlamadı ama sanırım uçmak üzere ÇELEBİ 40.50 Seviyelerinden gene 38.000 lere düştü yığıldı kaldı işlem hacmi rezil durumda negatif ayrıştı sektörden ,,TAVSİYEM nakitiniz varsa PEGASUSS özellikle bu güne dikkat pegasusta
havacılık kağıtları sabah dediğim pegasus dahil gerçi pegasus şu an %8 diğerleri %5 %6 yaptı maalesef %6 gerideyiz TAVH tarihi rekorunu kırdı çelebicik akşam eksi kapatır genelde sektör sert yükselirken %6 gibi, ayak uyduramazsa akşam şirkete kızanlar hisseyi satar :( bu çelebinin kabızlığını 2018/02 dönem bilançosuna bağlıyorum 1 aydan az kaldı ya :(
thy pegasus ralliye geçti 2. çeyrek yolcu turizimde ki patlamadn dolyı bizimki dizini kırmış hala geçn yıl gördüğümüz 39 rakamlarında dolanıyor şu an 48 50 arası olması gerekn hisse yerlerde sürünüyorr allah belanı versinn ce le bi
emin ol bildiğimi hissetiğimi uygulasaydım 2 günde %17 para kazanmıştım adım gibi biliyordum pegasusun 23,000 lerden patlayacağını dün sabah da yazmıştım bu çelebi virüs gibi bulaşınca kurtulamıyorsun hisseye aşık olmamak gerekir bu sürünürken atı alan üsküdarı geçti ne yazık ki tavh thyao pegasus çıldırdı ... :( :(
ynen husman kardeş biz hisseyle inatlaştık sonuç olarak yerimizde saydık bu kahpe dölü bizdeki hisselere göz dikmişş elnde tutanlarda godomanlar onlarda hisseyi temmtü için tutuyor yani biz boşa kürek çektik 1 yıl boyunca bAŞKA hisselr en az 2 3 e çıktı bu fahişe bankaların seneler önce verdiği hedefe bile gelmedi yanından bile geçmedi ancak 2 3 seneye heralde 40 üzerinde kalıcı olur o zmana da kim öle kim kala bu bilançodan sonra kesin çıkıyorm hisseden sonrasında ,sterse uzaya uçsen sss...olmazz bu kahpe yeterince can sıktı hacim yok habere tepki ok hisse can sıkmaktan başka bi boka yaramıyor lanet olsun alacak olanalrda almasın bu lanet sürüngen öldürür insanı başka hisselerde yatrırım yapınn ytd
aylardır aynı oyun 30 lara indir 40 lardan sat bu tekrarları ezberledik artık ,, çelebioğulları bu durumdan pek memnun belli , Bir arpa boyu yol alamıyor çelebi,, 2.500 tl den yünsa sattım bu gudumsuzu aldım yünsa 9.35 e geldi ,, bu karekter yoksunu tam bir dalavereci hisse ne yazık ki,, hep inadımızdan ,, şirketin başında sağlam,düzgün birileri olsaydı 45-50 li idik belkide daha fazla ama maalesef yokkk..
bu kahpe hisse neyi bekliyor bilmiyoruz kii dalga geçer gibi hala saçma sapan hacimlerler bi aşagı bi yukarı 40 ı geçemiyor seninnn taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................oç inşş sende satış yersin yabancılardann çıkmıyorsun bari düşş
sinirlerimizi zıplattı senelerdir 40direncimidir nedir yoksa patron oyunumu nedir bilinmez ama bilinene tek şey bizim sinirler zıpladı:(:(:(:Sad:
Biz %2 %3 yapıp on kere test ettiği 40.000'ı kıracak mı diye bekleyip küçük hesaplar yapalım tavh 1 haftada %45 yaptı inanılır gibi değil bu uğursuz çelebi hala 1 yıl oldu pineklediği yerlerde eşeleniyor ah çelebiler ah size ne desek az :(
grafik iyice sıkıştı bugun de buralarda hacimsiz oyalanir haftaya yön belli olur bilanço beklentisi ile yukarıyı test etme olasılığı daha yüksek bana göre... daha once de yazmıştım kurların yüksek olması bilançosunu olumsuz etkiliyor belki de baskı ondan
şaka maka borsa hergün %1 pozitif artıyor bu çöp torbası Çelebi de ıkına ıkına bir hal oldu nasıl düşerim diye kıvranıp duruyor ,, garanti bankası sert bir şekilde yukarı doğru zıplar mı acaba ???
kaplumbaga celebii senin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a..........pipppppppp
ne yazık ki bu hastalıklı Çelebi'den başka sektörde yükselmeyen kalmadı , bir sahip çıkmadınız şirketinize mirasçılarr..
bu *** %3 yapıpı haacimli kırsa 40 üzerine atsa rahatlıcak da ne zman 40a ayklaşsa bi o ç li yapıpı aşagıı gidiyorrr çık lan artıkk
kırmaz ilk seansı %2 artı kapatır 2.ci seans Çelebioğulları spekülatörlerine sattırır hisseyi düşürür bakın seyredin...
adiler 40 üzerine izin vermiyorlar malesef 39 50 ye taktı çıkarmıyor üzerine
tavh bu gudumsuz çelebi gibi sıkışmıştı 2 haftada %45 yaptı bu günde %6'ya yakın yukarı,,, ne var ki atı alan üsküdarı geçti bir tek bu çelebiler sürünüyor :::
ben bilançoya kadar 44 ve üzerini bekliyorum bilancodan cikacak sonuca göre ilerisi şekillenir ancak büyük bir sürpriz olmazsa açıklandıktan sonra 40 lara gevşer
Çelebi'nin 1 aylık değişimi +% 23;
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...82832204_1.pdf