dmsas grafik çok güzel..bikaç kere girdim çıktım...cesaret edemiyorum çok..
Printable View
dmsas grafik çok güzel..bikaç kere girdim çıktım...cesaret edemiyorum çok..
Merhaba Vartolu Kardeş,
Son birkaç gündür tesadüfen rastladığım yazılarını okuyorum.
Hisse senedi piyasasında sinirleri en sağlam ve duygusal davranmayan yatırımcılardan birisin belki de ilk tespitim.
Kişisel olarak da kimseyi kırmamaya çok ama çok dikkat edip o nedenle 10 düşünüp öyle cevap veren de bir yapın var sanırım.
Neyse karakter analizini boşver. Sana Yeşil!i sormak istemişti. Yukarıdaki Ocak 2018 tarihindeki 21 tespitinden sonra 35 'ten döndü.
Sonrasında yakın izlemeden çıkma beklentisi bitince kapa düşen fiyat istikrarı için alım (fiyat 27 idi sanırım patron olması gerekenin %25 altı demişti) ve ertesi gün Wowwo halka arzı için Deniz Yatırım ile görüşmeye başladık açıklamaları öncesi 935 adet 28 maliyetle aldım. Zarar çok ve bekliyorum. Beklentin nedir diye soracaktım. Kısa vadede hareket beklentin ve-ar mı. Daha önceki görüşün uzun vadede 100 ler klübü idi sanırım. Tabi arada firma ile ilgili ya da piyasada olağan dışı gelişmeler olmazsa. Nşa durumunda yani.
Bir de merak ettiğim diğer husus, hisse tespitlerini neye göre yapıyorsun. Belli dönemler karşılaştırmalı fiyat ve hacim artış istatistiği mi çalışıyorsun, bazı programlarda bu tarz hareketlerde uyarı sistemleri var sanırım. Stratejini belirlerken esas aldığın analiz yöntemlerinden de kısaca bahsedersen bizim de bu yolla sana faydamız olur ve tek taraflı olmaz bu kazanç paylaşımları. Balık tutmayı öğretme, yeni dostlar, kazan-kazan gibi uzun vadeli durumlar için demiştim. İstersen eğer tabi.
Değerli paylaşımların için tekrar teşekkür ederim.
Yonga işbir eşleşme yazan da olmayacak vartolu tavukları kovalıo😂
biz de VARTOLU abimizin adını duyduk, o yüzden geldik.....cümleten selamun aleyküm.
Dün Tukaş diyordu ...bugün çakıldı...
Kaplm den komisyon dahil 258 TL zararla çıktım çok agresif
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5.36 vereceğime 5.96 dan bile verebilirdim ama tabana gidiyor diye acele ettik
İsbirede çaktilar ...ben bu spknin taaaaaa...ulan ozgyo bir haftadır gidiyor durdursana burda iki tavan .
Hop kes ...ulan nezaman yüzü güldü ki bu ky nin yazıklar olsun...yAziklar
Kaplm resmen dalga geçiyor 6.01 den 5.56 ya düş şimdi yine 5.95 e gel yuh
İspir de kaçış yok Tatar...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6366b0730b.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...329f6e054c.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tatar anakarargah cemasta bir ihaya bakar ...bugün bütün hisselerin göçtü... Tukaş ne oldu Tatar durum ne alalım mı çok dustu...
Yonga 1200 den 7 lot işlem
İsbir silmezse 350 den 262 lot bekleyen alıcı var....
Açılış 299 Tatar hayırlı olsun gitti sanırım..
..
Ah Tatar işbiri harcadın telef ettin
Haaadi geçmiş olsun 299......!!!!
İşbirle işim bitti...Kalanlar uzunda kazanacaklar bence....!!!!
Allah yar ve yardımcıları olsun....!!!!
Garanti olsun diye tabana satış yazmıştım...Bitti isbirler.....2 gün parasını bekleyeceğiz artık....!!!
Çok az zararla kol kestik...Buna da şükür.....!!!!
Tukaş 3.00 ü kırarsa listede demiştim akşam.....3.00 ü kıramadığı için bugün ilgi alanımıza girmedi hiç tukaş.....!!!
Neyse arkadaşlar bugün SON 2 AYIN EN BÜYÜK ŞOKUNU YAŞADIM....Yazı yazacak halim yok.....!!!
Ben tavukların yanına ineyim de MORAL DEPOLAYAYIM.....!!!!
Selametle herkese....!!!!
Bence Tatar çok akıllı kol kesmeyi bileceksin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Abilerim,kardeşlerim beni yanlış anlamayın ...Aman ha.....İsbir taban yapacak demedim ben.....İsbirde bozulan birşey yok....!!!
Ben devamlı işbir i almam diyordum...Çok sert yükselince dün tavana alış girdim......Hesabıma göre de 2-3 tavan sonra 500 lerden satarım çoğunluğu demiştim.....Ama olmadı.....!!!!
Ama sonuçta isbir yoluna devam edecek......!!!!
İsbiri bu adamlar nasıl 1 yılda 100 tlden 300 yaptılarsa belki de 2 ay içinde 500-600 yapacaklar...Ben hala çok güzel bilanço bekliyorum.....!!!
Ama ben SİP te duramam....Ben anlık,saniyelik hisse alır satarım......Biliyorum bu şekilde işlemlerden % 95 yatırımcı batar ama ben parayı bu şekilde kazandım....Tarzımı değiştirmem....!!!
Ben sattım ama sonra tekrrar alırım isbir i ...Benim sağım solum belli olmaz....!!!!
Sonuç olarak İSBİR de bozulan bir sey yok.....!!!!
Vurduk,kırdık,parçaladık......!!!
Sonuç :ANAKARARGAH CEMAŞ......!!!!
5.19 dayız......!!!!
Hayallere devam.....!!!!
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.......!!!!
Borsada yaklaşık 20 gün sonra günü zararla kapatacağım bugün.....Ama olsun.....Nasip kısmet herşey.....Allahıma bin şükürler olsun....!!!!
Aslında yüklen CEMAŞ a diyorum içimden ama bütün kazandıklarımı riske atamam.10-20 hayalimiz var ama 1 tlye düşme olasılığı da var.......3000 lot yeterli....!!!
Sağlık olsun vartolu herzaman kısmet olmaz.uzmemeye çalış kendini.sen yine kazanırsın.moralim bozuksa alım yapma bence.sakinles biraz hem
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vartolu 11 den aldim dengeyi 13 den salladim nasil iyi para birakti.o kaaa dusmus kagit alinmaz mi beyaaa.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.