Yok dostum.. Arada eser yazarım ben öyle.. Bakma sen bana.
Saygılar
Printable View
bir ışık gördüm sanki. uğrayıp bir bakayım dedim. herkese bol sabırlar ve kazançlar. :ok:
bugün şiftah ettim..
benimki az...
Haftalık grafik baya güzelleşiyor. Gecen hafta Yukarıdan verenler aşağıdan aldılar.Ve tekrar yükleniyorlar.Nereye kadar.?(Ver allarla).Güzel tarafı burvadan bu sefer bağımsız olması.Geçen hafta iyi gel gel yapmışlardı burvayla
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
http://www.imgim.com/burce.png
maliyetime doğru 4 üstüne seri bir çıkış yapsa ne tatlı olur.
Evet doğru ama bu kağıdın speginin hareketlerini az çok tanıyorum. Bu hafta tavan olmaz(Yaniladabilirim iddialı degilim).Tavan olursa dediğiniz gibi mali verir. Ben %15 ve üstünü görürsem birgün bana yeter derim.Tekrar durumuna bakarım (Kendi adima)
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Degistiyse spegi bilmem tabii
Ben pek o kadar dernlik bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz.Inşallah döner alır diyelim o zaman.Ama ben o günleri görürsek dikkatle takip ederim kendimce
https://resmim.net/f/s3oq7W.png
Sizin elinde lot kalmadı dediğiniz duymuş :)
Kalkisina set cekmis kral dan daha guclu bi kralci girse alt ust etse yaptigi hamleyi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En son tavanı 2014 derken, bildiğimiz tavan mı? :)
sadece geçen yıl 3 veya 4 tavan yapmıştır ayrı zamanlarda, ben içindeydim. Fakat o tavanları yaptıran 27 27 alan a1capital ile şuanki hareketlerin pek alakası yok tabi.
Thunderbolt hocam sizi tekrar görmek güzel. Sevgiler :)
Teşekkürler üstad sizi görmek te guzel[emoji4]
Tavan derken çift tavan günlük [emoji4]%20 cizgi
Yoksa %18 e kadar bir kac kere yaptı biliyorum
Ben geçen yıl bırakmıştım burceyi ama hep takip ettim Tekrar bulastik bakalım 2 hafta önce. Hakkımızda hayırlı olsun Saygilar
Geçmişini bilmiyorum.. İlgilenmeye 6 ay önce başladım. Ancak bilanço da olumlu gelişmeler mevcut...benim bakış açım orta vade için bu fiyatların uygun seviyeler olması.. Kalıcı yukarı yönlü ataklar bekliyorum.
Bol kazançlar
Ak yatırım ne yaptın sen bugün yaa.. Boyadın durdun. Gedza da iş yatırımla uğraştık burada da seninle uğraşacağız sanırım.
Bol kazançlar
Bir türlü 3.20-3.30 larda sabit kalamıyor. en nihayetinde bir şekilde aşağı geri gelip duruyor.
Buralar haraketlenmiş.hayırdır
M5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta bu tahta gıdıklar...
Bol kazançlar
2. çeyrek karı 1.2 mio tl. bu gelen kar EBITDA marjının % 1'den % 15.5'e yükselmesiyle oluşmuş. sene sonu bilançosunda 2.5 mio tl kar açıklayabilir. eğer önümüzdeki 2 çeyrek bilançosuda 2. çeyrek gibi gelirse 2019 yılında önü çok açılır bu şirketin. yakın takibe ve taşımaya devam şimdilik. bol kazançlar
Mal kımde....takas varmı..
Bu tahta için bu hareketler ilginç... Nasıl bir satış baskısı dır..Ama karşılayanlar da var.. Nereden aldınız da veriyorsunuz.
Biz 300, 500 lot toplamaya devam.
Bol kazançlar
geldiğimizden beri tokat yiyoruz yaw :halay::bravo:
Çok bekletti. Artık bir tepki vermesi lazım.
Ver bakalım... 500 lot daha koyduk heybeye..
Bol kazançlar
bir tokat da Teb yatırımdan yedik bugün. :drunk::drunk: bakalım yarın kim dövecek :)