Üstadım,
CRDFA nın iskontolu hali CRDFA-IS mi oluyor biraz garip geldi bana yanlış mı bakıyorum
Printable View
Üstadım,
CRDFA nın iskontolu hali CRDFA-IS mi oluyor biraz garip geldi bana yanlış mı bakıyorum
Veriler düzgün gelmiyor. Yahoo 'dan aldım ama sağlıklı değil. Bazen böyle ters sonuçlar çıkabiliyor.
Yakın bir zamanda BIST 'den çektiğim verilerle kendim verileri hazırlayacağım. Bu da biraz zaman alacak gibi. Hafta sonu YAHOO 'ya biraz daha bakarım. Olursa oradaki verilerl paylaşırım. Her hâlikârda kendi verilerimi BIST 'ten alıp sağlayacağım. En garantilisi böyle olacaktır...
Az önce listeden .IS olanları temizledim. Düzgün hallerini bulunca yeniden ekleyeceğim...
Üstad şu MRDIN i bi rahat bırak allaşkına adam aşşa basacak senden korkusuna inemiyor. :)
Düşürmediği sürece karışmak istemiyorum. Ben bayağı bir temizlik yaptım, yolunu açtım; alsın götürsün artık. Aşağı basmaya kalkarsa daha çok lot kaybeder, bunun da farkında sanırım...
Aşağıdaki 4.26 kademesindeki 20.000 lot alış bana ait. "İsterse buraya kadar basabilirsin" anlamında sabahtan beri karışmadım ama o da basmadı. Ben de senas sonunda 2 kademe çizdim ve 4.31 kapattım. 4.32 alış da yazdım ama senasa yetişmedi. Kısmet arrtık 4.32 kapatamadım seansı. Belki akşama... ::
Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Teşekkürler, elleriniz dert görmesin.
Teşekkürler sayın T/A...
Hayırlı cumalar...
Sağolun...
Hayırlı Cumalar...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafikler Güncellenmiştir...
Teşekkürler sayın T/A...
Hayırlı akşamlar...
teşekkürler sayın T/A,
sanki, borsa tatile girmiş gibi geldi, tatsız-tuzsuz, öylesine oyalanıyor sanırım.
önümüzdeki hafta da böyle olması muhtemeldir.
tabii, atilla davasındaki çıkacak karar gibi ekstra bir etkileyici gelişme olmazsa.
size ve tüm dostlara iyi bir hafta sonu diliyorum.
Hayırlı akşamlar...
Eline emeğine sağlık sn T/A. İyi hafta sonları.
Sağolun... Cümleten iyi hafta sonları olsun...
Günlük, Haftalık ve Aylık Grafikler Güncellenmiştir...
CRDFA için Temettü Düzeltmesi yapılmamış, Bedelli/Bedelsiz Düzeltmesi yapılmış grafikler....
İlk Grafik Haftalık, diğeri Aylık grafiktir...
http://farm5.staticflickr.com/4679/2...69c09756_b.jpg
http://farm5.staticflickr.com/4640/2...602bff3e_b.jpg
BTCIM için Temettü Düzeltmesi yapılmamış, Bedelli/Bedelsiz Düzeltmesi yapılmış grafikler....
İlk Grafik Haftalık, diğeri Aylık grafiktir...
http://farm5.staticflickr.com/4601/2...e816550f_b.jpg
http://farm5.staticflickr.com/4597/2...dc087096_b.jpg
BTCIM ve CRDFA için Düzelme yapılmamış verilerle grafikleri de paylaşmış oldum.
Bugün daha yeni müsait oldum ve YAHOO 'dan tekrar verileri alıp, AmiBroker ayarlarını düzelterek grafikleri hazırladım. Bu şekilde bu sözümü de yerine getirmiş oldum. Söz verip tutmadığım zamanlar çok rahatsız oluyorum. İmkanlar dahilinde her talebe cevap vermeye çalışıyorum...
Bu proje kapsamında asıl yapmak istediğim:
- Hiç düzeltme yapılmamış fiyat grafiklerini elde etmek. Bu sayede vakt-i zamanında bir hissenin ne kadar yukarılara çıktığını görebileceğiz. Psikolojik seviyeleri görme şansımız olacak...
- Günlük bültenlerde paylaşılan verileri maksimum derecede kullanıma sokmak. Bunun ilk aşaması olarak "Açığa Satış" göstergesini oluşturmuş oldum.
- Diğer paylaşılan veriler şimdilik işimize yarar mı,bilemiyorum? Tam olarak araştırma imkanım olmadı. Sizlerin fikri varsa duymaktan memnun olurum...
- Sırf bunun için IMKB zamanından günümüze kadar olan tüm verileri "BorsaIstanbul.com" sitesinden indirdim. Günlerdir bunun için uğraşıyordum. Gün gelir bu veriler kısıtlanabilir. Arşiv olarak saklamakta fayda var. Artık "Açığa Satış" verileri için zaten günlük olarak indirdiğim için arşiv her zaman güncellenecek...
Bu veriler için ilk tarih olarak 01.10.1998 olarak müsade ediliyor. Daha öncekilere ulaşamadım. Daha eski veriler acaba ilk bu tarihte mi yayınlanmaya başladı acaba? Daha eskilerine nasıl ulaşabiliriz? Bilenlere duyurulur... :)
- Bundan sonraki aşama ise; buradaki verileri alıp kullanmak. Şimdilik sadece "Açığa Satış" için çalışma yaptım. İnşaAllah diğerlerini de yapar, sizlerle paylaşabilirim... Görüşleriniz olursa bu süreç hızlanacaktır...
http://farm5.staticflickr.com/4689/2...eb6c100a_b.jpg
Sevgili Üstadım ilgin için çok teşekkür ederim. Çukulatanın tadını hiç bilmeyen bir çocuk gibi seviniyorum. Yazını okuduğumdan beri işyerine gelen herkese çay ikram ediyorum. Senin için de Kahve düşünüyorum. Eğer iznin olursa sana İstanbul dan Mehmet efendi den kahve alacağım p.tesi günü özellikle Eminönü Mısır çarşısına gidip yeni çekilmiş kahve alacağım. Artık yengemle birlikte keyfini sürmeni dilerim. (Adres bilgini pm den bekliyorum.Saygılar)
BERA yı koyabilirmisiniz listeye.
Sn. T/A ellerinize sağlık, grafikler güncellenmiş.
Güncelleme sırasında yine içim geçmiş uyuyakalmışım. Son günlerde yine program yazmaya başlayınca iyice yorulup, uykusuz kalmaya başladım. Yaş da geçtikçe dayanamaz oldum...
Benim burada yazmamı beklemeden ara ara siteyi kontrol ediniz. Bazen haber veremeyebiliyorum...
Siz farkına varıp, burada da bildirmişsiniz. Çok teşekkür ederim...
Hayırlı akşamlar...
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim...
Elimden geldiğince birşeyler yapmaya ve paylaşmaya çalışıyorum. Kesinlikle hiçbir kâr gayem yoktur. Tek talebim hakkımda yapılacak hâyır dualarınızdır...
İnşaAllah daha başarılı Sistemleri hep birlikte geliştireceğiz....
Açığa Satış artık oturdu. Günlük veriler grafiği tamamdır. Düzenli olarak kullanılabilir...
Üstadım
ellerinize sağlık, grafikler güncellenmiş.
:wave:
Tam CandleStick grafikleri şimdi tamamlandı;
Alıntı:
yazacaktım siz benden hızlı çıktınız...
Gerçek takipçiler 2 gündür kendisini belli ediyor... :) :bravo:
Üstadım.
Siz farkında değilsiniz belki
Ama burada acaip bi sessiz çoğunluk var. kimse çıt çıkarmadan bekliyor. Ben makine başında olduğum için erken refresh yapmışımdır. Yoksa herkes;
birisi söylemişti bir ara ne güldüm "çalı ardında bekleşenler" diye . Aynen aport bir durumda bekleşiyoruz
Keşke kimse "çalı ardına gizlenmese" de burada hep beraber birşeyler paylaşmanın mutluluğunu yaşasak...
Siteyi Günlük olaral 50 - 150 kişi arası ziyaret ediyor. Bunlar tekil işlemler için. Yani siteye bir defa girip sayfayı güncelleyenler için geçerlidir. Baktığı hisse sayısı dikkate alınmıyor. Sayfayı yenilemenler de dikkate alınmıyor. Eğer Tarayısını kapatıp açarsa bu sayılıyor. O nedenle rahat günde 100 kişi siteyi ziyaret ediyor.
Twitter da 599 kişi takip ediyor. Demek ki hepsi giriş yapmıyor!
Kendisini gösteren de sağ olsun, göstermeyen de... Yeterki faydalansınlar... Selam veren olursa çok daha memnun oluyorum...
Üstad,
Sen hakkaten teknik analiz olmuşsun :) Sayılara bak.
Gerçi bişey dicem ama...Şimdi bu yazdıklarımı zaten DonKişot abi görse asasını tepemize bindirir.
Eğer bu izlenen rakamlarla ilgili düşünüyorsan. Herkes "fare kapanındaki peynirin " peşinde.
Yani twitter da bir hisse adı kelam etsen takipçi sayısı o kadar anormal rakamlara ulaşır ki (Bunu tasvip ve tavsiye etmiyorum senin açından çok daha yorucu ve kırıcı bir süreç olur. Bu durumda olanların zaten ruh hali bizim borsanın grafiğinden beter. Birgün gülerken, ertesi gün anlamsız bir yerden birine sataşmakla, laf yetiştirip yazdıklarını doğrulamakla meşgul) Zaten bu; takip etttiğim 2015 yılından bu yana senin karşı olduğun bir durum.
Şahsi fikrimi söylüyorum. Bence sen doğru yoldasın. Balık yemeği değil, balığın nasıl tutulduğunu göstermenin sancısı bu. Şuna inanıyorum ki; bu tornadan geçenlerin hem kendilerine hemde çevrelerine bu konu ile ilgili doyurucu bir bilgiye sahip olmasına vesile olduğundur. Borsa ile ilgili sıfır (rakamla 0) bilgiye sahip olanlara dahi, en azından trendi, RSI yı, MACD yi, hadi geçtim onları grafiğe bakıp nerede olduğunu anlamalarını sağladın.
Rabbim yolunu, şansını, bahtını açık eylesin. Oğlunun ve sevgili küçük kızının mürvetlerini görmeyi nasip etsin. Allah razı olsun.
Üstad saygılar, sessizce takipteyim, kolay gelsin..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sessiz çoğunluktan biriyim.Sizlerin düşünceleri,benim için çok önemli ve aynısı,Bu bakımdan Sayın T/A yi yormamak adına bir şeyler sormak istemiyorum.Sorduğumda zaten cevap verme nezaketini göstermektedir.Rabbimden herkese sağlıklar diliyor.RABBİM Herkesin gönlüne göre versin.İyi Akşamlar.
Aynı çizgide devam o zaman...
Aslında her gün grafiklerle hisse ismi zikretmiş oluyorum. Farkında olan zaten buluyordur...
Sesinizi duymak da güzel...
İnce düşünceniz için teşekkür ederim.
Arada bir selam sabah ile varlığınızı hissettirmeniz de güzel...
Üstad,
haber hakkında bilgin var mı ?
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...lisme-40690822