aşşağı yukarı 47 bin lot çünkü işlemden sonra sahip olunan pay.. 416.652,81 TL / 9 TL desek = 46.295 adet. kalmış elinde latife dayze nin.
Printable View
aşşağı yukarı 47 bin lot çünkü işlemden sonra sahip olunan pay.. 416.652,81 TL / 9 TL desek = 46.295 adet. kalmış elinde latife dayze nin.
hiç sıkıntı değil birisi gelir elindeki malı alır gider latife hanımda arkasından göz yaşı döker ama nafile.
Latife 5k lot daha satmış
Kurban bayramınız kutlu olsun. Boyp zedeler.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayramınız Kutlu Olsun.....
5 eylulde ruchan kullanim son
bundan sonraki gunlerde boyp nin gidisati nasil olur !!!
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlı haftalar . bol kazançlar...
CHP’de parti dışından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için eski TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner’in ismi dillendiriliyor. mecbur kaldıracaklarki dillere sakız olmasınlar.
BOYP.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi: 05/09/2017) 11 i nereden çıktı anlamadım ? bu arada latife hanımın elinde kalan 355 bin lot.
Bak hocam
5 eylul tarihi hesapta bulunan ruchanlari katilmadan piyasada satabilmenin ve ruchan hisse alip katilmak isteyenlere son gun.
Elinde hisse olup katilacaklar icin hisse miktari x 3.46 tl yatirmanin son gunu 11 eylul.
2008 krizinden sonra altınyıldızın yükseliş trendine bakarsak ; borsa yükseleceği kadar yükselmiş düşüş trendine girerken hisse bir anda bir haftada ikiye katlamıştı 4 tl den 8 tl ye çıkmıştı, mal aynı mal spek malı da aynı ise insan mekaniktir hisseyi daha önce nasıl hangi yöntemle indirip çıkardıysa aynen öyle yapacaktır . İnsanın mekanikliği değişmez bu kural mutlaktır, yani yakında (1-4 ay) 9 tl den 18-20 tl arası olursa ben şaşırmam.
Kampanyalar güzel.
Okul kıyafetlerinin çoğu ihalesini kapmış.
Yarın r ile birleşecek mi?
Birleşince kaçtan açılacak?
20 lirayı bilemem ama önceki yazılarımdaki fikrim değişti biraz.
Bir mok olmaz diyordum ama satışları hızlandı.
Okul malzeme satışlarına da girdi ya belki adam olur.
Katarlı ortak da sıkıştırıyor olabilir.
15 üzeri çıkarsa kar ederim.
Yoksa kulliyen zarar.
20 lira olursa müthiş olur.
15 için 1-2 yıl beklersin kardeş. Bu kağıt batak bilanço ya bak. Bana göre fazla pahalı. 6- 7 tl bu bilanço ya göre iyi fiyat buralar pahalı. Bu benim görüşüm bence ortalarda aynı görüşteki durmadan satıyorlar.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzunncu olduk ben aşağılardada beklerim
Yukarılarda giderse severim
Yalnız hisse manipülasyoncuların elinde ve dar tahta
Alırsın satamazsın cinsinden
https://www.youtube.com/watch?v=68SfpVdsytE 13. tl den alacak olan arkadaşlara şimdiden selamlar...
Yurube oglum kim tutar seni
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
agrasif spek kimseyi yanaştırmak istemiyor yanaşanı çarparım diyor :D
Bu çıkışları ne zaman yaptı ,hep elimize verdi
Nadir bulunan ********dir bu spek dikkatli olun
Hisseye güven olmadığı için çıkışlarda çabuk satış yiyor. Yüksek işlem hacmiyle çıkış takviyelenirse o zaman piyasaya güven verir. Tabiki haberde önemli, haberle destek olunmalı...YTD..
takas atabilecek varmı ?
HSBC yok satışta şimdilik..
Halk yatırım alıcı .. tera ve ıcbc satışta..
Halk 25 bin , garanti 8 bin , işyat 7 bin , Osmanlı 6 bin , finans 6 bin net alıştılar..
Tera 17 bin , A101 12 bin , ıcbc 12 bin , deniz 12 bin , global 9 bin net satıştılar.
Takas mümkün mu son durum
tam kan emici bunlar alan oldunu götürmeyecekler anlaşıldı :D
Ben bu filmi defalarca gördüm ,eksi kapatırsa şaşırmam
Bugünkü hareket şu anlama geliyor
Yani hisse uzuncu çok bekletecek
GİTMESİNE izin vermiyor
Takas verebılıcek var mı.