Yandık.....
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yandık.....
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayrica alinan bedelli karari yon. Kurulu karari. Spk onay sureci var ve surec uzun. Sabah eksi tepki versede toparlayacagini dusunuyorum.
şimdi doğru dedin.. eş zamanlı sermaye azaltım ardına bedelli olsaydı ilk dediğin olurdu..neyse ..şimdi yarın evet önce bi eki açıphızla toparlanıp yeniden yerine gelecektir normalde ama bunlar burayı okuyup bi puştluk yapar mı? yapmaz değiller..neyse yarın marjı uzun bir gün olur gibi bakalım..;)
Fazla ky oldugunu sanmam. Zaten 100 yildir zarar ettirmis insanlara. Bedelliyi cazip hale getirmek icin uysal olmalilar. eziyeti tercih etmeleri sapsalllik olur. Mimli bir sirket ustelik galip le nam salan sirket bu naneyi yiyemez. Yerse aniriirm ☺
Arkdaşlar bedelli sermaye olursa 77 kuruşluk kğıda 1 tl mi vereceğiz. Birşey anlamadım ben.. Acemilik.. Yani elimizdikeni tutmak mı iyi satıp kaçmak mı
..... ytd...... Tanıdık Bir Yabancı
Bedelli olacağına pek ihtimal vermiyorum. Euyo başvurdu bedelli için değerlendirme bile yapmadan red edildi.
Hazine ile anlaşmadan yada mahkeme sonuçlanmadan (Ege sigortadan dolayı)bir şey olacağı yok. Ağa geldi alacağım diyor ama oda fos çıktı . 1 senedir alamadı şirketleri. Ağam eğleni bizimle.[emoji3]
Oldu da bedelli olursa . .0.77 kuruş olan hisse ye. 1 lira vereceksin. Yada ruchanlari satıp bedelli ye girmeyecek sin. Bugün ku duruma göre durum böyle.
Aslında ağaya Ege sigorta yi satsa iyi olur sampi gıdaya karşılık. Satarlar mi bilmem.
yatırım tavsiyesi değildir.