Grafiklerin verileri uyumsuz. 2000-2002 arası top değerleri karşılaştırınız
Printable View
Arkadaşlar merhaba
Bildiğiniz gibiben Bistte ve Viop da işlem yapmıyorum.
Ancak yıllar evvel söz verdiğim gibi XU30 EURO grafiğimi haftada bir de olsa paylaşıyorum.
Geldiğimiz noktada yaz nedeni ile sık sık seyahatlerim olacak.
Bu nedenle, yorum ve grafiklerimi bu başlık altında toplayarak seyahatlerime başlayabilirim.
Birinci Grafiğimiz XU30 EURO grafiğimiz;
Bu Grafiğimizde Düşen kanalın yukarı geçildiğini ve 35 EURO hedefli bir ÇIKIŞ içinde olduğumuzu daha önce de yazmıştım. Bu ÇIKIŞ 'Datlı Datlı' olacak! Nasıl Yani? dediğinizi duyar gibi oluyorum.
''Düşüyormuş gibi yapacak, azıcık aşağı salınacak, emme daha sonra tekrar yukarıya dönecek.
Hepiniz benden daha ''SIKI BORSACISINIZ'' ne demek istediğimi anlarsınız.
http://666kb.com/i/dmczi7ffxkc44jwis.jpg
XAUERO bazlı grafik baktığımı beni takip eden borsacılar bilir.
Aşağıdaki Grafikte ''yeterince bir müddet'' sizlere IŞIK tutacak bir grafik mevcuttur.
Bu grafikteki çizgilere göre de XAUEURO olarak ''SON BiR'' aşağı salınma yapabilir.
Bu Vesile ile ALTINDA 800$ veya 900$ bekleyen ''GUZUCUKLARIN'' yanaklarından 1 kez daha öper, meee lerimi yollarım onlara.
http://666kb.com/i/dmczj81up0bq87wbo.jpg
Bildiğiniz gibi ben Forex de işlem yapmaktayım. Bu Bağlamda hazır buralardayken bir de EURUSD grafiği şeettireyim dedim. Aşağıdaki Grafik diyor ki; EurUsd de bir defa daha aşağı salınma ''Yaşanabilir'' bu aşağı salınma BEYAZ destek çizgisinde sonlanmazsa eğer, daha aşağıdaki MAVİ KANAL DESTEĞİNE kadar da salınabiliriz diyor!! Dikkat buyurun, bunu ben demiyorum, GRAFiK DİYOR!!
Haa kalkıpta ''BaBo abi yav, Beyaz destekdeki numara nedir? Ya da Mavi destek kaçtan geçiyor abi?'' demeyin Lem, oturun grafiğe bakın ve o rakamlar görün!!! Tembel herifler sizi.. :kahkah:
http://666kb.com/i/dmczk0qn3qk3yb5no.jpg
Gelelim GbpUsd ye yani İngiliz sterlinine, yani namı diğer ''KRALİÇE'' ye.
Bu Namıssız kraliçe, ciddi bir DİP OLUŞUMU içerisinde, Fakat yine grafiklere göre ''SON BİR'' aşağı salınma ile 1.23 seviyesi civarına ''SALINABiLİR'' ben demiyorum bunu Grafiklerin yalancısıyım!! :kahkah:
http://666kb.com/i/dmczkioxiqdl1yk4k.jpg
Bu Mesajımda USDTL ile ilgili Grafik vermiyorum, ÇÜNKÜ geldiğimiz noktada İşbankası gibi bir kurum USD bazlı xx yıllık tahvil ile %7.125 den (yanlış hatırlamıyorsam) 2028 vadeli USD doları topluyor.
Diğer yandan Geçen hafta Türkiyede faaliyet gösteren bir banka %17 Faiz verdi bir mevduat müşterisine.
Bir başka bankanın da kendi müşterisine %18.5 verdiğini 'duydum'..
Bu Rakamlar, benim bu başlıkta ilk 3 sayfadan beri yazdığım ve savunduğum argumanlar ve hedefler idi.
Bu hedeflere gelindi, bu noktada ''Faiz'' yükseldi.
Geçen hafta yurt dışında idim, oradaki finansal piyasaları biraz dolaştım.
Forumlarda ''Deutche bank'' ile ilgili yazılan çizilen ''OLUMSUZ'' şeylerin kuvvetli sermaye artırımları ile ''Sermaya yeterlilik rasyolarının'' güzel seviyelere çekilerek düzeltilmiş olduğunu gözlemledim.
Bu Vesile ile daha fazla gevezelik yapmadan Hepinizin bayramını Kutlar, sağlık sıhhat ve Huzur dolu günler dilerim.
Herşey para değildir, ailenize, eşinize ve çocuklarınıza vakit ayırın, PARA gider ve gelir, ancak ''HAYATI YAŞAMAYI KAÇIRIRSANIZ'' o geri gelmiyor!!
Öptüm gıdınızdan.. :kahkah:
Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Babo elinize emeğinize yeteneğinize bilginize sağlık
İyi bayramlar.
İy tatiller
Tesekkurler sn. Babo iyi ki varsin..
Syg,
TŞK.LER..sn.Babo..sefa dolu harika bir yaz tatili yaşamanızı dilerim..
Sayın BaBo
Emeklerınızı bızlerle paylaştığınız için teşekkür eder bu vesıle ile sizlerın ve tüm forumdaşların bayramını kutlarım
Sn babo emekleriniz için teşekkürler. Sizin ailenizin ve tüm forumdaşların bayramını kutlarım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi