Ya ben sıra deyince anladı talep olduğunu herkes zaten bu sabancının hangi kağıdı para kazandırdıki
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ya ben sıra deyince anladı talep olduğunu herkes zaten bu sabancının hangi kağıdı para kazandırdıki
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son kaca verirler acaba 5 tl temiz çalışır bende.bu neya nerden verirsek kardır diyolr.ytd
Selam arkadaşlar.Çok istememe rağmen enjsa ya ön talepte bulunamadım.1 ay dan beri kredili alım yapmıştım.enjsa almak için 3 gün önce sattığım hisselerin parasıyla krediyi kapatmış.bu gün şubeye gittiğimde bu durumla karşılaştım maalesef.şok oldum.yapacak birşey yok.bilseydim böyle olacağını,daha fazla hisse satardım..nasip artık..açıldığı gün alabilirsem alırım .selamlar.bol kazançlar...
Ben de talep no 5003 tutar 7.288 lira diyor.1000 tane talep etmistim.bana 7.28 den mi vermis oldu yoksa bloke mi o kadarlik anlamadim
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli yatırımcı talebi çok yüksekmiş 20 misli gibi. Yurtdışı ise 3 misliye yakın.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%5 anca gelir.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 misli talep gelmiş yüzde 50 ile yüzde 75 arası herkezin talepleri karşılanmış gibi
6.25-7.50 aralığı 6.25-6.50 ye revize edildi,,haber bugün 16.30 da geldi,,,fiyatın düşmesi hayra alamet değil,,,talep mi az oldu acaba?