Memleketin çivisi çıkmış zaten kime verirseniz verin oyunuzu hiç bir şey farketmeyecek.
Binmişiz bir alemete, gidiyoruz kıyamete..
24 Haziran da kandil e girip bayrak dikiyorduk hergün haber vardı.Ne oldu o durum.
Yerli uçak ne alemde araba da yapıyoruz ve hiç zor olmayacak lakin motor'u da yerli yapamıyoruz Altay tank proelerinden belli.
Bu Motor U bu devirde yapamamamız düşündürücü ve dünya lideriyken.
Devam etsinler ben her yıl yani 17 yıldır akraba ve çevremde dedim.Daha da kötü günlere gebe TÜRKİYE o zaman.
Bop devrede ve eşbaşkanı içimizde.Bir tarikat(cemaat) ne haltlar karıştırdı diğer biri daha devlette ve eskiler de hala devrede örnek siyasi ayağı?
Kan merkezleri,Okullar ve Camiler siyasete alet edildi.
Ve akp dini progapandası yapıyorlar.
Şimdide elektrik desteğine başlayacaklar, 1 Mart itibarıyla seçmen ellerinden kaymasın diye Zenginden alıp fakire ver zenginden daha çok vergi vergisini borcunu vaktinde verenler enayi mi?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ülkenin en az yarısı sizin gibi düşünmüyor. Foruma gelip sizin gibi düşünmediğini yazanlara da tavrınız belli. Adını TROLL koymuşsunuz. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Reis'in yaptıklarını siz ve sizin gibi düşünen siyasi parti liderleri hayal bile edemezler. Büyük liderler 100 yıllık planlar yaparlar, küçükleri de onun yaptıkalrını tartışır. ÜNÜ mezunuymuşlar yesinler sizin ÜNÜ mezunluğunuzu, cambirdge'den mezun olsanız ne yazar. KÜÇÜMSEDİĞİNİZ ÇOBANLAR KADAR BASİRET, FERASET OLMADIKTAN SONRA.
tipini sevdiğim şimdide buraya düştü
Bu kirli oyunu 1991de, 93de, 1994de tekrar tekrar anlattım. O günden bugüne hep uyarılarda bulundum. Ama Komplo dediler. Sonra AK Parti dönemi. Erdoğan a siyaset yasağı koyanlar FETÖ nün arkasındaki güçlerdi. BOP da onların bir projesi idi. Daha sonra Erdoğan ı siyasete taşıyan akıl da aynı akıldı. Baykal Cumhurbaşkanı olacaktı bu plana göre. Ama rolünü iyi oynayamadı. Onun için cezalandırıldı. Kaset operasyonu ile Kılıçdaroğlu aynı üst akıl tarafından CHP nin başına getirildi.
Hani şu Irak tezkeresi konusu aslında BÇG ye karşı bir operasyondu aynı zamanda. Geçelim. Ergenekon ve Balyoz da öyle. FETÖnün BÇGâ„¢ye karşı tasfiye operasyonu idi. Erdoğan FETÖ ile birlik olup, BÇGye karşı direnirken,Dolmabahçe mutabakatı ile BÇG ile bir olup FETÖye karşı hamle yaptı. One minute, Mavi Marmara ile BOP bitti. Ve 15 Temmuz ile bu iş bugüne intikal etti. One minute 29 Ocak 2009da Davosta yaşandı. 27 Mayıs 2010da Mavi Marmara yola çıktı. Fidan o günlerde müsteşar yardımcısı oldu MİTe. Oslo süreci o günlerde yaşandı. 22 Kasım 2011 KCK operasyonu gerçekleşti. O günlerde Erdoğan ameliyat oldu. O günlerde MİT ve Başbakanlıkta dinleme cihazları bulundu. Bunlar FETÖnün işiydi. 28 Aralık 2011de Uludere olayı yaşandı. 13 Ocak 2012de Diyarbakır BDPde Oslo belgeleri çıktı. 7 Şubat 2012de FETÖ marifeti ile MİT müsteşarı ifadeye çağrıldı.
Bakın, 28 Şubat gerçeği tam olarak ortaya çıkmadan ne Esat Coşan, ne Turgut Özal, ne de Muhsin Yazıcıoğlu cinayetleri ve daha birçok faili meçhulün gerçeği ortaya çıkmaz. Bu cinayetlerin suç ortakları hâlâ aramızdalar ve bazı cinayetler hâlâ herkesin bildiği bir sır olarak ortaya çıkacağı günü bekliyor. Bütün bunlar Türk Sovyetinin işi. SSCBde Sovyet yıkıldı, ama Türk Sovyeti hâlâ ayakta.
http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/...edium=referral
Çakma bir zorlama TÜRK Sovyeti buna katılmıyorum.
Gerçek hala BOP devrede
Ben her türlü yazıyı okuyorum lakin %70 çöp bunların temeli yok.
TÜRKİYE Uçuyor ekonomide
diz çöktürme kıskanma hep yalan