inşallah bugün 9,14ten az-biraz daha almışsınızdır sn Fizikcoz :)
Printable View
Ufak ufak yükseltiyorlar. Hayırlısı bakalım. Ytd.
Günün geri kalanı ile ilgili 2 ihtimal var bence. Ya sabah gördüğü seviyelere doğru hamle yapıp günlük zirveyi görerek yada 1 -2 kademe altından geri salacaklar ve yarın bir daha zorlayıp kıramayıp 8,6-8,7 ye düşecek yada gün içi zirvesini geliştirerek yarın çift hane için göz kırpacak. Sizce nedir ortaklar?
Bugün 9 üzeri kapasak bu hafta 10 ları görürmüyüz acaba diye sesli olarak düşünüyorum. Asla Ytd.
bugün endekse rağmen sert yukarı yaptı: 9,17 görüp 8,8Xlere kadar hızlıca geri çekildi. öğleden sonra yeniden 9 ve üstünü zorlamaya başladı. burdan hareketle: belli ki, güçlü alıcı(lar) var bugün. şayet daha önceki benzer hareketlerinde olduğu gibi yine hatırı sayılır yabancı alışı görürsek gün sonunda, bugün ne kapatırsa kapatsın (tahminim günü 8,90-9,00gibi kapatacağı) artık "normal koşullarda" 8,6Xlara dönmesini beklemem. çift haneler için ise: (şayet olacacaksa) bu hafta olmaz bence. benim tahminim bu yönde sn boga_ayi.
ortak ben teknikden anlamam fakat yataş kız genelde sindire sindire gidiyor. böylelikle sindirim sorunu yaşamıyor. sanki artık 8 e veda 9 a sevda der gibi. 8 e nazlanıyor 9 a göz kırpıyor al beni al beni der gibi.al sat yapamayanlar için beklemek en iyisi mesela ben.ytd
an itibariyle en çok işlem 9 kademesinde olmuş. 109000 alış 45000 satış gözüküyor. yani 9 da kavga sert
29 Mart ilk 5 aracı kurum bazında net para girişi olan hisseler :
Yatas
http://i.hizliresim.com/M0vNmg.jpg