Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Elinize saglik ustadim 2.si guzelmis Ama dediginiz gibi biraz kazik Bunlar 1.5 ile 2 k arasi giderken 5k yazmis Daha iyi sevebilmek için yazmıştır. Pek duygusal bir satıcı kardeşimiz.
Yahu sizi sallamıyorlar mı zamlarla?
Salıncağa ne gerek var.
1 dolar 2659,50 Moğolistan Tugriks'i olmuş. Ne olacak bu Tugriks'in hali.
Alıntı: Originally Posted by myfinans 1 dolar 2659,50 Moğolistan Tugriks'i olmuş. Ne olacak bu Tugriks'in hali. Takip etmediğim bir piyasa bilemeyeceğim :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Takip etmediğim bir piyasa bilemeyeceğim :) Takip edin, alım fırsatı var, kaçırmayın. 2657 destek 2665 direnç seviyelerini dikkate almak lazım. Fincan kulp oluşumu var
Alıntı: Originally Posted by myfinans Takip edin, alım fırsatı var, kaçırmayın. 2657 destek 2665 direnç seviyelerini dikkate almak lazım. Fincan kulp oluşumu var Tüm piyasaları takip edip %95 TL portföyde kalmayı nasıl başarıyorsunuz çok ediyorum :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Tüm piyasaları takip edip %95 TL portföyde kalmayı nasıl başarıyorsunuz çok ediyorum :) En kıymetlisi TL'de o yüzden, beni hiç hüsrana uğratmadı 2. sırada da Tugriks var:plc: