Yargıtay'ın gerekçeli kararını okudum bana göre Fenerbahçe lehine bir durum .Çünkü yerel mahkemeye diyor ki fetö örgütünün bu davayı kumpas olarak kurduğunu işle bunun üzerine hüküm kur
En azından ben öyle anladım
Printable View
Yargıtay'ın gerekçeli kararını okudum bana göre Fenerbahçe lehine bir durum .Çünkü yerel mahkemeye diyor ki fetö örgütünün bu davayı kumpas olarak kurduğunu işle bunun üzerine hüküm kur
En azından ben öyle anladım
Pazartesi 15 üzerine atacak hisse kendini borsa yükselir satanda arkadan bakar yada daha yukarı dan alır cyöa satanlar daha yukarıdan mal almak zorunda kalacaklar
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çile günleri geri döndü ..
heran ,jeopolitik birşeyler patlayabilir ,eli kulağındaki zaten ligde ,devre arasında dusmemesı ıcın bir neden varmı ?
sigorta sı olan mahkeme ,beklentiside de patladı
bistte bir düzelme kar ,satışları vs icinde uygun bir ortam oluştuğunu düşünüyorum
deger endeks 100 bine kadar çekilebilecek potansiyel gorunuyor hissiyatım .nakıte geçtim bu görüşümden oturu (korktum )kısaca
YTD degildir .bir amatörün dilinden .
)) Savas bey ,kardeşim amatörüm doğru yalnız sanırım senden daha az degıl çünkü 19 yıldır traderım
yalnız ogrendıgım bir gercek varki ,nekadar yıllık olursan ol aslında amatör düşünmek onemlı .ben oldum dedıgınde
kaybetmeye başladığını doneme girersin .vesvese senı alır götürür .
hisse al sat demem ,sadece ekranın basında olunması gereken bir donem de oldugumuz ,uyarısında bulunmak isterim
her fenerbahceli benim icin degerlidir . bol kazançlar dilerim