siz uygun görürseniz SOSYAL MEDYADAKİ hesabınızı takip etmek isterim
Sosyal medyada güvendiğiniz 2-3 adamın hesaplarını bende takibe almak görüşlerinde bişiler öğrenmek isterim .
özelden de gönderebilirsiniz
Printable View
Estagfurullah da kardesim/abim valla orda hicbisey yazmiyom :D sadece cok nadir takip ettigim ustatlara tesekkur ediyorum. Takip ettiklerimde eget mavi kuş lu hesap kullaniyosan herkesin bildigi adamlar. Bence fenomen arif coskun reis ki kendisinin hep nokta tahminlerini gormusumdur hem endeks hem hisse bazinda, borsanin bogasi ki kendisi takip ettigim kadariyla cok iyi varantcidir bide sercan gok hoca var oda genelde endeksci ve emtiacidir yanildigi anda israr etmez elini hep açık eder. Kendilerinden faydalaniyorum sahsen Allah razi olsun. Bi kac tane daha var kıvanç hoca mesela hisse taramalari muthistir hisseciyseniz. Bunlar valla soylebileceklerim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yayılma varantları alıp satan var mı ne farkı var diğer normal varanttan arkadaşlar bilen yok mu
25 den eriim. Kardemir varantlarinda 2 kuruşluk oynaklik var etkilesim degeri dusuk oldugu icin. Eregliye daldik bakalim. 9 dan alip verdigim eriim i tekrar 25 den aldim :D gerci aradaki farki tombul kus biraz fazlasiyla verdi :D
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.