Haziran sonuna kadar şirket halka arz fiyatından 8m lot alacakmışmış. Fiili dolaşım 159m lot. Açıkladığı 8m lot. Halka arz ettiğinin anca %5 i
Printable View
Haziran sonuna kadar şirket halka arz fiyatından 8m lot alacakmışmış. Fiili dolaşım 159m lot. Açıkladığı 8m lot. Halka arz ettiğinin anca %5 i
Haziran sonuna kadar demek ki bir ara başlangıç fiyatını görecek. Ne güzel bir teminat değil mi? İlk günlerden tutmayacaksan ne zaman tutacaksın hisseyi? Hepi topu 99 lot var zaten yazarım 18 lira zararı bir daha da kıyısından bile geçmem. Bu hırsızlar yüzünden olan ZGYO ya oldu. YTD
Yansıtmışsa o zaman pahalı değil, "çok pahalı" olur benim için. Çünkü halka arz geliri ile rüzgar santrali kursa(ki ortak satışı da var galiba o yuzden hepsi sermayeye eklenmiyor) yine ciro kaybını telafi edemiyor. Ama bu benim için. Başkasına göre de ucuzdur belki. Halka arzlar borsada balon fiyaylara gelmiş ESEN,NATEN,PAMEL gibi şirketler olmasından dolayı yeni halka acilacak enerji şirketlerinin de pahalı açılmasına sebep oluyor. Çünkü onlardaki FD/FAVÖK, F/K oranlarını falan baz aliyor değerleme şirketleri.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa doygun değil bana göre. Ama halka arz fiyatları yüksek bana göre. AYDEM,CANTE finansallarina bakabilir bunun için.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gibi yenilenebilir enerji ureten firmalar, Avrupa Toplulugu'nun ve OECD'nin ESG tabanli yatirim kriterlerini karsilayan ideal bir yabanci yatirim hedefi olacaklardir, Turkiye'ye yabanci girisi basladiginda orta uzun vadede. Bugun cok populer olan demir celik, yada komur temelli enerji sirketleri ve benzeri dogayi kirleten sirketler orta vadede yabanci yatirimci cekmede ESG kriterlerini saglamadiklarindan, sikintilar yasayacaklardir.
Yukarda yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir, yatirimlarinizi kendi insiyatifleriniz disinda gerceklestirmeyin.