Sağol cinali hocam, bir an önce normal pazara geçsede bu tek fiyat uygulamasından kurtulsak 50 yıllık koca holding!
Printable View
Genel kurul sanırım Nisan da Ankara da, genel kurula katılacak arkadaşlar bu normal pazar olayını bi dile getirse...
Bir başka Ankara firması Ostim bu işbir ile aynı pazarda işlem görüyordu adamlar bir yıla normal pazara geçti yaklaşık 4 yıl oldu demek ki oluyormuş
Kardeşim yonganın hareketi ortada yongadan çok daha değerli bir hisse karlılığı marka değeri ortada özsermayesi çok fazla yeterki bu pazardan çıkmaya karar versin sermaye arttırım haberi gelsin.üstelik sermaye artırımdan sonra da bedelsiz potansiyeli devam edecektır.en önemli beklentim bu gerçekleşir gerçekleşmez onu bilemem .ona yönetim karar verecek ve az da olsa beklemiyi düşünüyorum
Bilanço için 11 Nisan a kadar ek süre istemişler demek ki genel kurul nisan sonunda anca yapılacak...
Her sene ek süre istiyorlar bir bilanço da zamanında gelsin.Kuruluşundan beri bedelsizin yanına illaki bedelli koymuş herkez elini cebine atsın demiş.