Hiçbirşey olmaz bunlardan.Hala ataköydeki daireleri bilançoda göstermiyorlar.Kanı bozuk bunların…
Printable View
Hiçbirşey olmaz bunlardan.Hala ataköydeki daireleri bilançoda göstermiyorlar.Kanı bozuk bunların…
Eger dedikleri dogru cikarsa savunma sanayi icin teknik tekstil uretimi, hayal bile edemeyecegimiz yerler gorulebilir, hala beklemedeyim, al sat yapmiyorum, firsat buldukca ekliyorum, lotumuz az, elektrik bedavaya gelecek yakinda, hammaddenin icinde zaten urfa da , devlet tesvigide var, makinalar 1. sinif , uretim avrupanin en moderni, burdan cikip nereye yatirim yapacagim, bekleyecegim bakalim seneye bu zamanlar nasil olacak….
KAP: RUBNS [ ] RUBENİS TEKSTİL SANAYİ TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1187328
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2023-08-18
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Osman İpek Rubenis Holding A.Ş. adında 500 milyon TL sermayeli bir şirket kuruluşu ile ilgili Ticaret Bakanlığı'na başvuru sürecini başlatmıştır.
Şirketin esas amacı kurulmuş ve kurulacak şirketlerin sermaye ve yönetimine katılarak, bunların yatırım, finansman, organizasyon ve yönetim meselelerini toplu bir bünye içerisinde ve ekonomik dalgalanmalara karşı yatırımların güvenliğini arttırmak ve böylece bu şirketlerin sağlıklı şekilde ve milli ekonominin gereklerine uygun olarak gelişmelerini ve devamlılıını teminat altına almak ve bu amaca uygun ticari, sınai, ve mali girişimlerde bulunmaktır. Kurulacak Holding'in Rubenis Tekstil San. Tic. A.Ş. faaliyetlerine olumlu katkı sağlayacağı düşünülmektedir.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Bu sefer millet acayip sirket yonetimini elestiriyor, satis icin kap larla fiyat yukseltilip sonra baskilanmasi bilmiyorum bu kadar prestij kaybina degecekmi, borsa disindan bile bir suru insanin dilinde cevremden duyuyorum, hic kurumsallasma holdinglesme asamasinda olan bir sirket icin iyi bir sey degil ….tabiiki eger kasit varsa bu olanlarda, disardan gordugumuzu konusuyoruz, tam anlamiyla emin degilim planli oldugundan….bakalim zaman gosterecek…..