Ulan hedge dedik hayvan oğlu hayvan çok çıktı risksiz gitsin dedik bu bizi yarın zarara sokacak 10 senelik boğayım böyle rezalet görmedim bu ne dayuuuu ben de voba ellemem artık abbbuoioioii
Printable View
Ulan hedge dedik hayvan oğlu hayvan çok çıktı risksiz gitsin dedik bu bizi yarın zarara sokacak 10 senelik boğayım böyle rezalet görmedim bu ne dayuuuu ben de voba ellemem artık abbbuoioioii
%30 hedge ile sikertti attı beni bu inanılmaz bir şey çok pis şeyler olacak gidiş gidiş değil hayırlısı olsun
benide cuma ve bugün yavaşdan traşladı ama ben razıyım.olacak o kadar cağrı.
Hergun deli kar var ama müthiş stres de olmaya başladı. Gidişat normal değil. Nasıl nihayetlenecek bu iş ..
Demin baktım. 30 endekste 540 binler görünüyor. Oha..
Buradaki insanlar belirli bir bilgi, yetenek, idrak, akıl, zeka, eğitimin üstünde. VIOP işlemi yapmak basit bir iş değil. Bir çok kişi bilgisayara bile giremiyor. Ayrıca minimum görüş esnekliği gereği var, ona uymayanın parası kısa sürede bitiyor gidiyor.
Bu özellikte dışarıda topluluk bulmak zor.
Bu tip insanların aklı ile alay etmedikten sonra sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.
Zaman zaman özgüven gidebilir ama eminim nerede yanlış yapıldığı anlaşılınca tekrar eski özgüvenine, neşesine vs geri gelir.
Bu noktalar Allah büyük dediğimiz noktalar. Durup kaderini beklersin.. genellikle negatif tarafta olurlar ama pozitifmis gibi görünen tarafı da varmış işin!
SPOILER ALERT
...aklı başındaki bir finansör Türkiye’de bu işlerin bir şekilde döneceğini bilir. Ama çarpılan kim oldu? Küçük yatırımcılar. Her zaman olduğu gibi. Küçük yatırımcılara eziyet ettiler. Şimdi de kara kara düşünüyorlar...
MEMATİ
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.