Alıcının küçük bir kısmı benim, bu kadar düşüşü görünce dayanamadım , aldım
Printable View
Alıcının küçük bir kısmı benim, bu kadar düşüşü görünce dayanamadım , aldım
5.36 ortalamaya ben de aldım ama erken almışım. Tekrar yukarı gider mi dostlar.biraz yüklü aldım. İnşallah bizi surundurmez ne dersiniz.
Tekrar merhaba,
Yaklaşık 10 günlük bir hareket neticesinde hisse başladığı noktaya geri döndü. Ben buna ''ERENLER'' hareketi diyorum. Bu hareketin olabileceğini tahmin ediyordum. Bir çok neden sıralanabilir. Benim tahminimce ''Bu henüz başlangıç'' mutlaka tekrar deneyecekler.
Hissenin beklediğim fiyatı 7 ile 10 TL arasında arasında bir yerde yılı kapatması. Bence bu durum gerçekleşirse sonrasını hesap etmek oldukça kolay. Çift hanelere yolculuk başlar.
2018 Yılı faaliyet gelirleri önemli oranda artış sağlayacak bu durum tekrar değerlendirme yapmamıza olanak sağlar. Bizim bilmediğimiz birilerinin bildiği önemli gelişme ve haber olabilir. Buna göre pozisyon almaya çalışan kişi veya guruplarda söz konusu olabilir. Belki hisse satışı, stratejik ortaklık. Yeniden değerleme ve bedelsiz sermaye artışı olabilir. Bence BİST'in en ucuz sayılabilecek hisselerinden bir tanesidir AYEN. ''Su akar yolunu bulur. Özlediğimiz günler mutlaka gelecektir. Belki yarın belki yarından da yakın''.
İzlemeye devam.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Ayen klasik hareketleri işte anadolu yatırımdan mal toplamışlar yukardan sattılar oraya karı yazdırdılar geri kalan işlemlerin hepsi boş işlemler ve bilerek bastılar aşağıya hisseyi toplamış olan yatırımcı oynamadığı için tahtayı inek gibi sağıyorlar
Yatırımcı tavsiyesi değildir
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar yüklü aldığına bağlıdır. Ellerindeki mal seviyesi tekrar istedikleri seviyeye gelene kadar süründürürler malesef
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spek çok kızmış buz alsın
gedik yatırım kemiksiz satıyo net 587 bin satmış