Printable View
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Türk silahlı kuvvetleri karşılık vermeye... çatışma devam ediyor... Yahu Allah rızası için, bir haberde de kaynak ver be insan evladı...
Büyük çatışma var....
Alıntı: Originally Posted by çıtak dayu senin işinede akıl sır ermiyor hem böyle yazıp hem nasıl long açıyon :drunk: bunu içmeyi bilmiyosanız, içmeyin la... iç ediyonuz https://i.hizliresim.com/lmlfag4.jpg bırakın ben içerim la :kahkah: Vur kaç için baksana çatışma var....
Alıntı: Originally Posted by KısaVade Yahu Allah rızası için, bir haberde de kaynak ver be insan evladı... Tüm haber TV.var....son dakika geçiyor
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 10.168.....ortalama akşam seansı LONG açtık.... kapanışta kapatırım....pala aldı... herkese para verdi spek. Bana da verir herhalde.... al buyur nası çıkacaksan çık bu pozdan hayır... krafikli mrafikli, açıklamalıda anlattım böyle dönüş olmaz... kitapta yazmaz didim
tohatlu, öyle bir şey varsa diyarbakırlı yeğenlerini gönder, mevzuyu çözsünler :)
İlk defa oluyor çatışmalar devam ediyor
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Tüm haber TV.var....son dakika geçiyor Eeee o zaman ben de TV'den görürüm. Sen niye yazıyorsun buraya? Kaynak vermek çok mu zor? Dün gece de YKB haberi dedin...