Ek 4869
Üstat, Vergi Denetim kurulundan herkese aynı cevabı yollamışlar,görüşünüz nedir? Somut delil yokmuş!!
Ek 4869
Üstat, Vergi Denetim kurulundan herkese aynı cevabı yollamışlar,görüşünüz nedir? Somut delil yokmuş!!
Büyük mükellefler grup başkanlığına bağlı bunlar.Marmara grup başkanlığının cevap vermesi,abesle iştigal olmuş.Çünkü Marmara grubunun görev ve yetki alanında değil Akyürek.Burada paylaştığım link üzerinden gönderdiniz ve herhangi başka bir ekleme yapmadınız değil mi?Marmara,"başkanlığımıza" yaptığınız başvuru dediği için soruyorum.Bu başvurunun Marmara grubuyla ilgisi yok çünkü?
Ek 4884
Ekran görüntüsünü alıp mail atmıştım, her şey doğru görünüyor, ama işin tuaf yanı
onca yazılan şeye ve somut Bilanço verilerine rağmen "Yeterli bilgi ve belge bulunmadığından vergi incelemesinin yapılması mümkün değildir" diye cevap gelmiş olması. Hangi belge olacaktı acaba yeterli görmeleri için!
Evet başvurunuz doğru.Esas hakkındaki konuda haklısınız.Firma adresi İkitelli olduğu için Marmara grubuna göndermişler ama bu yanlış.Akpaz,büyük mükellefler vergi dairesi başkanlığına bağlı olduğu için;dilekçe incelemesini büyük mükellefler grup başkanlığının yapması gerekirdi.
Bu durumda şikayet dilekçesini,Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı'na hitaben;aşağıdaki adrese posta yoluyla göndermeniz iyi olur.Şikayet metninin altına,kimlik bilgilerimin gizli kalmasını istiyorum notunu düşerek:
Esentepe Mahallesi, Şişli Büyükdere Cd. No:116, 34394 Şişli/İstanbul
Daha önce yazmıştım,grup başkanlıklarının duruşları arasında farklılıklar var.
borsa yüzbin oldu yine cq
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.