ben kotulemiyorum sana oyle geliyor....grafik atmisim hisse 3.5 deyken...sirket performansi dersen malesef icler acisi...almayacagim hisseyi takip etmem.
Printable View
4,01 KIRMADIKÇA YÜKSELEN KANALA GİRDİ DENEMEZ..
3,78-3,86-3,94 DE DİRENÇLERİ VAR.
ŞUAN halen aşşağı yönlü trent kanalı içinde tepeye yakın hareket ediyor. geçen ayın başından buyana toparlıyor. tek fark son 10-15 gündür ekranda (1-2 günü çıkarsak) alım sayısı fazla..
bakalım görelim...
Ortak teknik falan hiç anladığım şeyler değil ama hareketler banada güven vermiyor belkide umudum kırılmıştır bilemiyorum ama tek isteğim zararı çıkarmak
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gübrenşn hareketlerini napıcağını benim çocuğumdan daha iyi kestirebiliyorum uzmanmı olduk ne
250 milyon teşvik almışmış vay vay vay kimin parasını kime teşvik veriyosunuz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıllardır hersene 200 milyon üstü zaten şirket yatırım yapıyorum ayağına milleti yedi bitirdi hala ortada bir kar yok en iyi olduğu çetrek şirket zarar yazdı olacak şey değil soyguna dewam şimdide teşvik haberiyle millete mal kitleme derdindelermi onuda çözemedim ama bekleyip görürüz nasılsa
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şirketin iyi karlar açıklaması temettü açıklaması yabancının gerçekten ilgi göstermesi lazım....yurt içi gübre zammı yurt dışı üre fiyatı artışı olumlu gelişmeler....olumsuz gelişme artan döviz açık pozisyonu......döviz artışı bu şirkete yaramıyor....kötü geride kaldı bence....bu saatten sonra trend yukarı olacaktır ama hızlı mı yavaş mı ona bakmak lazım....endeksin 100 bin üzerine atması lazım genel havanın düzelmesi için yoksa borsa tat vermez...
Bu şirket ile alakalı görüşüm herzaman olumsuz ama el mahkum zarar büyük bekelemek zorundayım şirket yönetimi iyi haberleri malı çakmak için kullanıyor temettü desen yok zaten kar yokki temettü olsun dünya şirketi olacak şirket devletin oyuncağı olmuş nediyim