Ben de şimdiye kadar en çok link ten kar ettim ama kar cebimde :) bu fiyatları biraz pahalı buluyorum. Ama alınıp satılmaz diye birşey yok herkese bol kazançlar
Printable View
Bu sene genel kurul yapıldı mı yapılmadıysa ne zaman yapılacak bilgisi olan arkadaş var mı?
Biraz araştırdım sadece 2001 yılında temettü vermiş ve bugüne kadar hiç GK yapmamış hiç bir yl temettü vermemiş, 4 ila 5 mil. dolar dövizi var, birde 2.75 mil. değerinde gayrimenkulü var, program yazıp satıyor mu satmıyor mu o da mechul. diğer bilişim firmalarına baktığımda mali yapı açısından bu önde görünüyor , borç yok vs. ama onlar pirim yapıyor yapmaay devam ediyorlar bu terkedildi,
Belki böylesi daha ıyidir.Şirket küçük ama potansiyel bakımında benim favorilerimden son 2 haftadır terkedilmiş havasini çok iyi pompaladılar ben her düşüş sü alım fırsatı ola-rak değerlendiriyorum benimkisi bir aşk hikâyesi bir logo olmadan emaneti vermwiyecegim patrona.Malum katolik nikâhı kıydım kendisine öyle çabucak terk etmem hedefime odakladım ve bir panter misali kitlendim. AL SAT la isim olmaz zaten bu sigliktaki hisseder onu yapmak çok zor yapanın elinden öperim.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.
Biste yatırımcının en büyük düşmanı kendisidir.O yüzden burda yatırımını bir atari oyunu gibi görenler hep hüsrana uğramıştır. Sabır (klasik olacak ama)inanın her baba yiğidin harcı değildir.Bunu başaran ekmeğini yer hemde kebapla beraber.Fakat günümüz borsa yatırımcılarına algı yapıldı ve devamlı trade adı altında hisse Al sat yapmaları önerildi tamamda adam kasap veya bilmem ney esnaf malmi alıp satacak kardeşim diyen olmadı ha piyasada buna müsait hale getirildi tamda burda herkesi borsa yatırımı değilde borsa kumarbazı haline getirdiler ve aracı kurumları zengin ettiler komisyonlarla.
Üzülüyorum bu işler uzman adamların işi saf yurdum insanının işi değil.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.
Ben atari oyunundan daha da heyacanlı buluyorum :) hiç de hüsrana uğramadım. Trade bu işin alameti farikasıdır. Bu işe emek veremeyen adam zaten trade işi ile uğraşmasın. Alsın beklesin.
Seni de severim Kaan ama yatırım anlayışında tezatlıklar çok fazla, alıp satmayan uzun vade yatırım yapan adam bu tip hisselerde durmaz. Hele de bu fiyatlarda uzun vade yatırımına devam edemez. Uzman sandığın adamlar milletin parasını hiç etmekten başka hiç bir işe yaramazlar.
Bol kazançlar. Seni değil yatırım mentaliteni biraz eleştirmek istedim. :)
Aynen öyle,
alsın satsın o komisyon kazansin ,
çok ugrastik , al sat, acığa sat yetmez varantan sat vioptan sat sat oglum sat :)
ekranin basinda kitleniyor insan ee bot yazalim ona para ver bunu alalim ona para ver :)
sonuc big brother geliyor sana macd al yaptirirken hisseye bir basiyor stop lost kullan :)
acigasatisi , büyük trade yapmayi biraktim huzur buldum , parayi zaten kazaniyorsun :)