Originally Posted by
acm
Ne bekliyorsunuz?? Tebrik mi?? Alkış mi??? Vayyy aslan bildin valla mi dememi??? Kağıt kumarhanedeki rulete dönmüş bir saat sonra kimi rezil kimi vezir eder belli değil iki üç tane çakalın elinde maskara olmuş, yarın zavallı küçük yatırımcının başına yikacaklar, son trene binmek bekliyorlar görmüyor musunuz???
Uzun yıllardır forumlarda yazarım.cok şükür yüzde 80-90 doğru öngörüde bulunurum.bir kere bile şunu demiştim bunu demiştim yazmadım,yazmam.
Kaldı ki hadi örnek verelim 70-80 civarında da uyarilarimiz oldu 20 olunca naaaabeeerrr mi yazacaktik.
Arkadaşlarım burası forum, farklı fikirlerin carpisma, paylaşma yeri.ne yani hepimiz saldırın aslanlar mi yazacağız??
Hep derim birinin al ya da sat demesiyle işlem yapan varsa batsın zaten. Babana guvenilmeyecek piyasada adı sanı olmayan bir nic al ya da sat dedi diye işlem yapacak bir saf var mı aranızda???
Borsada haklı ya da haksız çıkılmaz çünkü dinamik bir yapıdır.70 de olumsuz yazarsın 80 olur yanılmış mi olursun?? Yarın 10 olmayacağının garantisi mi var?? 10 iken olumlu yazarsın 8 olur sonra 25 olmayacağının garantisi var mı???
Şimdi bu kağıt 50 gelecek haftasonuna kadar 30 olmayacağının garantisi mi var??
Olumlu yazana ya da ben maldayken olumsuz yazana hakaret etmem sürek avına çıkmam o anda haklı çıkınca.
Halkbank,emlak konut, THY ve bu arşivi açıp bakın şimdiki fiyatlara bakın hepsinde misli misli aşağı gelmiş tek bir demiştim yazmış miyim, boburlenmis miyim??
Sizin kaybınız neden beni mutlu etsin?? Hepimiz bu şerefs.... Speklerden bir parca koparma telaşında değil miyiz??
Kalin sağlıcakla....