Genç olsam evde yapacak işi bulurdum da, ah ehtiyarlık iş işten geçmese de, eski iş performansım yok.:oleyo:
Printable View
Turkiyenin durumu
https://i.ibb.co/dmWrXtT/ET-j-Ac3-Wk-AQAxcv.jpg
image hosting
Günaydın,
Bugün bizim saat ile 14:05 de Powell amca toplantı yapacakmış!!!
Televizyonda bazen görüyorum; takside unutulan para dolu çantayı müşteriyi bularak teslim eden taksiciler varmış. Ben dün bindiğim taksiden inerken 20 tl. diye 100 tl. uzatmışım. Adam para üstü 1,5 tl. verdi. iyi geceler dedik gitti. Ekmek almak için büfede elimi cebime atınca anladım 100 tl. yi verdiğimi. Bu taksici de böyle, yapacak bir şey yok.
Bugünkü kanal istanbul ihalesiyle inşallah ülkemizin önü de açılacak. Virüs dediğiniz nedir dünyada binlerce çeşit virüs var.
Ülkemizin geleceği için böyle mega projeler şart....
Reha bey, dolar konusunda yaptığınız samimi değerlendirme için teşekkür ederim. bazı yaşlılar, yaşadıkları sürece edindikleri tecrübeleri paylaşmayarak mezara götürecekler sanırım. Hem paylaşmayan hem de ona buna atar yapanlar da var elbette. Temel prensip ; bilgi ve zenginlik paylaştıkça büyür olmalı. faiz başlığında chuky vardı. Şahane bir araştırmacı ve paylaşımcıydı. Kendini bilmez bir kaç kişi bezdirdi. Artık yazmıyor. Ne yazık ki kötüler iyileri kovuyor.