Yoneticilerin cogu yiyici..
Bal tutan parmagini yalar diyollar..
Syg,
Bedava yöneticilik yapıyor.nedense maaş istemiyorlar[emoji39]
İşin aslı maalesef bu...Dürüstadam o yükü bedava uzun süre yürütmez...Kat malikleri de biraz cömert olsa adama asgari maaş verse bak sen o zaman gereksiz harcama çıkıyor mu çıkmıyor mu , ya da 10 liralık iş 100 tl ye size fatura ediliyor mu?Bence edilmez...
Herkes yönetici olmak ve daha kaliteli hizmet vereceğini söyler :oleyo:
Örnek ; bizim bahçe duvarlarının sıvası dökülmüştü yaptırılacaktı , o zaman 15k-20k fiyat çıkardılar , ben itiraz ettim beklettim sonra bir ekip ayarladım , malzeme dahil 2k ya işi bitirdim...Dolar 3 kağıt olduğu zaman adam bize 15k fiyat çakmaya çalışmıştı :kahkah:
Bir ara dengesizlikten tüpraş benzin ihraç ediyordu. Bu nedenle dizel, benzin oranın makul seviyede tutulması gerekirdi. Neyse ki bunlar geçmişte kaldı. Elektrik çağı başladı. Bende 5 ila 10 sene içinde elektrikli arabaya geçmeyi umuyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kusura bakma ağabey.!!
Duvar deyince.!!
Şimdi aklıma geldi.!!
Sana teşekkür borcum var.!!
Patlama taş siparişim için.!!
Bana yardım etmek istediğin için.!!
Burda yaptık .!!
5000 metre kare duvarı patlama taşla kapladık.!!
Süper oldu.!!
Yeni siparişler bekliyorum.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Tapu harcı ve emlakçı yüzdesi gerçekten haraç gibi ve evin maliyetinde etkili oluyor.
Ancak en büyük maliyet müteaahit gerçek değerini gösterdiği zaman ödeyeceği KDV ve gelir vergisi.
Bunlar asıl evin fiyatını artıran kalemler.
2. elde bu maliyetlere bakıp fiyat yükseltiyorlar.
Yani şikayet eden hükümet ancak her şeyde olduğu gibi kolaycılığa kaçan da onalr...
.... Sitede bir sorun var. Herkes mesajı 2 kez göndermek zorunda kalıyor... Yetkililer uyuyor mu?:)
Ülkedeki ekonomik krizin faturasını yükelen Benzin-satın alma gücü anormaliği nedeniyleü İnsanların SEYEHAT ÖZGÜRLÜĞÜ KISITLANDI.
Araba var, otobüs bir yere gidemiyorsun.
Şu KKM nin sonu da böyle olacak?
Mesela, bankada paran olacak ancak kullanamayacaksın? Sanal olacak... Öyle mi olacak?
Her şeyin faturasını ev sahibi, araba sahibi, TASARRUF SAHİBİNE CEZA VERİR gibi ödetiyorlar.
Bir de gazete manşetlerinde enflasyona karşı yüzde 80 eriyen servetleri için hükümet KKM ile "zenginlere" para dağıtıyor yorumları yapılıyor.
Sonrada biz yüzde 5 büyümeyi yerelde sermaye olmadığından sağlayamıyoruz deyip , KENDİ VATANDAŞINA ESİRGDİKLERİ FAİZİ elin gavuruna dünya rekoru eurobond faizini vermiyorlar mı?
Son 20 yıllık dönem tarihe tıpkı Lale Devri yakıştırması gibi BETON DEVRİ veya Müteahhitler Dönemi diye geçebilir.