Bugün dükkan bu kadar boşsa bu pala neyin borsayı alır
Printable View
Bugün dükkan bu kadar boşsa bu pala neyin borsayı alır
9600 de yatay destek var. 55 günlük ve 100 günlük ortalamalar da var.
Bakalım savunacak mı...Mal almak için niyeti olan buradan teknik olarak mala girer ama ben hala temkinliyim...Doji yada iyi bir kapanış mumu görmek şart öncelikle..
Ama TL haricinde Dolar grafik negatif görünüyor.
Xbank da 13800 altında satış baskısı devam edebilir..
Borsa İstanbul;
2025 Yeni Yıl Tatili nedeniyle Borsa İstanbul Pay Piyasası ile Vadeli İşlemler ve Opsiyon Piyasası 1 Ocak 2025 Çarşamba günü kapalı olacaktır.
30 Aralık 2024 Pazartesi tarihli işlemlerin takası 2 Ocak 2025 Perşembe günü gerçekleşecektir.
31 Aralık 2024 Salı tarihli işlemlerin takası ise 3 Ocak 2025 Cuma günü gerçekleşecektir
Tanju ÖZCAN
@tanjuozcanchp
Eyy AK Partililer!!!
Bu Davutoğlu kaç gündür kedi gibi genel merkezinizin önünde dolanıp duruyor. Her gün ben bunun mırıltısını duymaktan yoruldum. Allah rızası için şu adamı geri alıp sahiplenin.
Bu kedi bıyıklı Davutoğlu ile ortaklık kuran ve kendi gibi badem bıyıklıları TBMM ye CHP oylarıyla Milletvekili olarak seçtiren eski CHP yönetimini de Türk Milletinden ve CHP tabanından amasız ve fakatsız özür dilemeye davet ediyorum.
Giremez demiyor ama.
......................
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Benim ülkemden hiç kimse yasa dışı çıkamaz, çıkmayacak.
2025’te bunu tamamen bitireceğiz.
bugün sosyal medyada bi haber vardı.
yurtdışına kaçak yollarla çıkşta en başarılı emniyet güçleri ayvalık jandarma imiş
millet ülkeye kaçak giişleri önlemeye başarı derken bizdekiler ülkeye hangi yollarla girdiği belli olmayanların çıkışını önlemekteki başarıları ile öğünüyorlar
kimsede girişteki duurma ne diyonuz demiyor