bahsettiğim
Printable View
Yine ince bir ayrıntıya takılmış bir arkadaş,abicim takılma böyle şeylere doktor tıbbın yapacağı bişey kalmadı Allah'tan ümit kesilmez evinize gidin diyeli bir yıl oldu nerdeyse sen bu kadar almış bu kadar satmisin peşine dusmussun bir milyonda alsalar ümit yok
Ben o cevabın önemli ve borsada bulunan birinin bilmesi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum 503 bin toplam işlem 193 bin alış 308 bin satış güzel buraya kadar birşey yok ama banka kaynaklı paylaşılan pastada ise alış 390 bin satış ise 420 bin civarında bunun sebebi virmanlar ise günlerdir iş bankası üzerinden virmanlar yapılıp duruyor nereye ve kime , yok virman değil ise nedir acemi borsacı olarak sorguluyorum öğrenmek istiyorum , günlerdir iş bankası üzerinden virman yapılıyor sanki ufak ufak , biliyoruz ki en çok ky iş bankasında var ve birileri iş bankasında birilerinin adına mal toplayıp virman mı yapıyor sorusunu sormadan edemiyorum , acemiliğime bağışlayın lütfen ...
[QUOTE=Baran Deniz;1857408]Ben o cevabın önemli ve borsada bulunan birinin bilmesi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum 503 bin toplam işlem 193 bin alış 308 bin satış güzel buraya kadar birşey yok ama banka kaynaklı paylaşılan pastada ise alış 390 bin satış ise 420 bin civarında bunun sebebi virmanlar ise günlerdir iş bankası üzerinden virmanlar yapılıp duruyor nereye ve kime , yok virman değil ise nedir acemi borsacı olarak sorguluyorum öğrenmek istiyorum , günlerdir iş bankası üzerinden virman yapılıyor sanki ufak ufak , biliyoruz ki en çok ky iş bankasında var ve birileri iş bankasında birilerinin adına mal toplayıp virman mı yapıyor sorusunu sormadan edemiyorum , acemiliğime bağışlayın lütfen ...
[QUOTE=Baran Deniz;1857472]Baran kardeş bizi uyutuyorlarmı...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
şimdi lütfen herkes dikkatlice 07.03.2018 tarihli pastaya baksın iş bankası 130 bin satış , toplam işlem 688 bin peki alan kısmında neden iş bankasına ait 550 bin lik alım yok , toplam işlem 688 bin ise 130 bin satış ise aradaki fark 550 bin alım olması gerekmezmi , bunun adı virman ise tamam amenna olayı anlamış bulunuyorum , değil ise nedir açıklayın lütfen , ve bu virmanın amamcını çözmeye çalışalım derim ben ...