Lidfa...9 aylik kari 456.815000 ..Tl. lidfada yatirim yapmış küçük yatırımcılara hayirli olsun lidfada amansız baskı yapılmakta.birileri mutlaka kesfedecektir bu liboşu.nokta ytd
Printable View
Lidfa...9 aylik kari 456.815000 ..Tl. lidfada yatirim yapmış küçük yatırımcılara hayirli olsun lidfada amansız baskı yapılmakta.birileri mutlaka kesfedecektir bu liboşu.nokta ytd
9 aylik toplam kar 456.8 Milyon TL.
Hisse basina kar 81.8 kurus.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1355244
Birilerinin sesi soluğu kesilmiş tabi artık savunulacak bir tarafı kalmadı. Tek taraflı bakmayıp gerçekçi yaklaşsalar dinlenecek bir yanları olur. Sakın ama sakın burada yazan kişilerin tavsiyelerine uymayın saygıdeğer okuyucular. Bu şahıslar birilerinin menfaati çıkarı için sizi yönlendiriyor olabilirler; ki bu çok yüksek ihtimaldir. Kimse hayrına size bilgilendirme yapmak için burada gercek beyanlarda bulunmaz.
Ben ne isim veriyorum ne kimseyi işaret ediyorum sen üzerine alınıyorsan o senin problemin ve değerli okuyucuları da uyarıyorum buradaki yazan yorumlara binaen hiçbir işlem yapmayın diye. Sen nerenden anlıyorsan lafı o senin problemin
Harun 77 burası borsa kimse kimseye şunu al şunu sat demez dersede kimse almamalı örneğin bende islem yapıyorum is menkul üzerinden kafama bir şey takıldığında danışmanına soruyorum .lakin senin yazdıkların burada bilgi paylaşanları kastediyorsun sonrada diyorsunki ben isim vermedim tabiki vermedim diyeceksin lafın fazlası neyse .şahsına şunu sorayım lidfada pozisyonun varmi varsa bilgi paylaşın kimseyi hedef almadan başımın tacı olursun geçen yıldan beri lidfada pozisyonumuz var.ve lidfada beklentim var şayet beklentisi olmayanın bu tahtada ne işi var.bilgi sunarsa eyvallah bilgi sunmiyacaksan bu şekilde yazıp çizme be kardeşim.bir çuval lidfa aldik bekliyoruz sen veya birileri al dedi veya taşı dedi diye almadım şirketin ortagiyim sirket büyüdükçe benim yatırımına büyüyecek.nokta bilmem anlatabildimbu yazdıklarımı ok fakat bana cevap verme ben Lidfaciyim.zararda benim karda.sirkwt küçülmemeli büyüyor görüyormuşum.neyse saglicakla kal borsa kumarhane değildir.ytd
Lidfa.cilar nerelerdesiniz.lidfa yarın tavan olurmu olmazmı.fakstorigler.finanslar.bankalar enfilasyonmuasebesinden muaf olursa tavanlar gelirmi.
Söyle bir sesli düşüneyim dedim yarın ola hayrola.tum dostlara iyi geceler bol kazançlar.ytd
Lider Faktoring A.Ş.'nin 23 Ağustos 2024 tarih ve 2024/25 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat ile Şirket esas sözleşmesinin 9. maddesi hükmü çerçevesinde; 1.125.000.000 TL. kadar, vadesi en fazla 3 (üç) yıla kadar olmak üzere değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihraç edilmesine yönelik başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu'nun 12.12.2024 tarih ve 63/1917 sayılı kararları ile onaylanmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1365872