Haklısınız, şimdi tekrar kontrol ettim. Bildirimi salt ostim ile ilgili şeklinde algılamışım ihraççı şirkete dikkat etmeden.
Printable View
https://i.hizliresim.com/JZ8ZpJ.jpg
1.19 maliyetli 983bin lot açık yapılmış :)
Doçenin maliyeti yüksekti bu fiyatlardan satması isinde allem gullem var. Kağıt 1.30 lara giderken almisti.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi bu verdi dairesi karı spk karı olacaksa temettü dağıtır mı gerçekten????
sermayesinin yarısı kadar kar göstermişken niçin yerinde sayar ki?..
gerçekten yatırımcılar inanmış olsa fiyat garip değil mi?..
veya bunu fırsat bilen spekler nasıl tepkisiz kalır?..
web sitesine bakınca milyar dolarlık havası var realite 20 milyon etmiyor hangisi doğru???
Hocam kar yazması daha önce satılan ostim prestij dükkanları ve diğer sattığı dükkanların yeni muhasebeleştirmesinden gelen karlar, ayrıntılı bilanço ve finansal tablolar geldiğinde daha derinlemesine inceleme fırsatı bulacağız ancak 24 milyon lira kar açıkladığında kağıt önce 1,59 u görmüş(08/08/2018 - 35.9 milyon hacim) daha sonra düşüş fırtınası gelmiş arada tepkiler gelsede 77 kuruşa kadar gerilemiş. Her ne sebeple olursa olsun kar yazması çok güzel ancak temettü imkansız gibi geliyor. Kısa vadeli borçlar her ne kadar bedelli ile kapatılacak açıklaması yapılmış olsada uzun vadeli 86 milyon lira borcu olan bir şirket söz konusu bize temettü yerine sağlam yatırıma harcasın borçlarını kapatsın :) Şirketin zihniyet önemli hocam bir senede 2 kez bedelli yapan şirketten açıkçası zarar çıkması haricinde çok şey beklemiyorum. Bunu beklerken eldeki tukaş ve albarakayı sattım biri 3 e biri 2 ye katladı sırf zararına işlem yapmayayım diye sinir hastası etti beni, sabrımın sonundayım
Konsolide 3.530,586 kar gelmis. Gecen seneye göre iyi. 9 ayliga gore kotü.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doçe 31.01.2019 da 1.31 maliyetle aldigi 4.173.000 lot malı neden 19.02.2019 tarihinde 4.573.000 malı 1.178 maliyetle satsın. Bu işte farklı seyler var. Ama ne?