...valla bizim reiste aynısını diyo ama dinleyen kim...!!!!:vk:
Printable View
Bircok alanda pazarlamayi gayet başarılı yapiyor. Bunun sebebi nedir bilmiyorum ama uzerine kesinlikle calisilmasi lazim. Ayni urun ayni ozelliklerde hem ABD hem Almanya hem de Rusya da uretilip dunya pazarina sunulsa eminimki Amerikan urunu tutunacaktir. Bunun en basit ornegi whatsapp. Amerikadaki toplumun %15'i kullanirken Türkiye ve birçok Avrupa ulkesinde kullanim orani %50'nin uzerinde. Bizdeki algi ise daha kendi toplumuna satamiyor kullandiramiyorsan dunya hic kullanmaz. Amerikanin pazarlama gucunun sebebi askeri gucunden mi geliyor acaba, bilemedim. :)
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dönemde Almanya'dan çıkan bir çok başarılı start up var. İsveç de iyi gidiyor, mesela Spotitfy İsveç'ten çıktı. Ama Rusya'dan yada kural kanun, gizlilik olmayan yerlerden bizim memleket yada Çin'den Whatsapp tarzı bir uygulama çıksa ve üzerine her ay para verseler gene kullanmam.
Whatsup belki de istihbarat aracı.Ne yapsan orda yazıyorsun.Yazışmalarını takip eden sizin hakkınızdaki her şeyi öğrenir.Belki de düz amerikalı olaya uyanmıştır.Kimbilir di mi.Watsup bedava hiç para ödemeden bu muhteşem hizmetten tüm dünya yararlanıyor di mi.Peki bu hizmeti bedava olarak kim neden veriyor:))))))))))
Bir ara sokaklarda pikaçu mu nedir onları avlıyordun.Her yerde vardı.Bizim mecliste bile birileri girip pikaçu avladı:))))))))))) Uzaydan görülemeyen 3 5 yer varsa onları da bizim pikaçu avcıları gavurlara servis yapıyor gibime gelmişti bana.Bu gavurda oyun bitmez valla.Ben tuşlu telefonumdan çok memnunum.Ne face,ne twitter,ne ınstagram ne whatsup hiçbişi yok.:)))))))))))))
İngiltere kralı Atatürk le görüşmek için memleketimize gelip Atatürkün misafiri olmuştu.
Reis koridorda trumpla karşılaşmış.Kısa bir görüşme olmuş.Aparada diyor ki bu görüşme dünya medyasında son dakika olarak duyurulmuş.