Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Alamiyorum ustad. Ing mkk acmiyor bana nedense... Oyak hesabı varsa ondandır. Alıntı: Originally Posted by Webster Buna sadece ykv hesabi gerekli demi? Aynen vadesiz hesap yeter.
Alıntı: Originally Posted by paramanya İgl%30 igt %50 veriyor gunluk ing fonlari cildirdi son gunlerde. Tahvil fazla olduğu için öyle, bazı fonlar %110 yapmış full tahvil olanlar.
5.78 den 20k girildi
Alıntı: Originally Posted by NewsTR https://www.yatirimdunyam.com.tr/giris Yatırım dünyam bak... Bu yatırımdünyamın bir ücreti var mı hocam
Alıntı: Originally Posted by Webster 5.78 den 20k girildi Tam dolar alacaktım hocam gördüğüm iyi oldu
Alıntı: Originally Posted by Webster 5.78 den 20k girildi Keske 40k girseymisim...izleyin lutfen...
Alıntı: Originally Posted by HRS Bu yatırımdünyamın bir ücreti var mı hocam Fon işlemleri için olamaması lazım ama yinede mh sorun.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Fon işlemleri için olamaması lazım ama yinede mh sorun. Ustad garanti borclanma fonu var cok iyi getirmis incelediniz mi