Bu manzara adalar ve nef ortaklığıyla yapılan inistanbulda durum nedir? İkisinin bitiş tarihi 2018 mart diyor... Bu projelerdeki daire satışları 1. Dönem finansal tablolarına yansıdı mı? Ben göremedim. En azından şu 2. dönemdeki tabloya yansır mı?
Printable View
Bu manzara adalar ve nef ortaklığıyla yapılan inistanbulda durum nedir? İkisinin bitiş tarihi 2018 mart diyor... Bu projelerdeki daire satışları 1. Dönem finansal tablolarına yansıdı mı? Ben göremedim. En azından şu 2. dönemdeki tabloya yansır mı?
İş bankası 10 yıllık kira bedelleriyle Ankara Antalya v.b. Yerleri almayı biliyor işgyo nun elinden. Madem öyle şu iş kulelerine kiracı olun yada hisse geri alımı yapın sevgili İş bankası yöneticileri...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorumlarınız için çok teşekkürler...
Firma geleceği ile alakalı iki düşüncem mevcut. Kira getirisi elde edilen gayrimenkullerin satışının devamı ve temettü miktarının düşürülmesi.
Manzara Adalar ve Nef projelerdeki daire satışları henüz gelir olarak kaydedilmedi. İkinci veya üçüncü çeyrekte gelir olarak kaydedilmesi beklenebilir; ancak teslim edilecek olan dairelerin nakti büyük oranda alınmış olduğu için likidite tarafında rahatlama zor gözükmektedir.
YTD
Borsa'da gerçekleşen alım-satım işlemlerinin mevcut sermaye piyasaları düzenlemeleri kapsamında gerçekleşip gerçekleşmediği Sermaye Piyasası Kurulu tarafından gözetilmekte olup, ihtiyaç duyulması halinde gerek Sermaye Piyasası Kurulu gerekse Borsa İstanbul tarafından gerekli aksiyonlar alınmaktadır.
Şirketimiz faaliyetleri hakkındaki sorularınız için her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Yatırımcı İlişkileri Bölümü
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Sayısaldan para çıkarsa hepsini gömeceğim. Kağıt nasıl kaldırılır görecekler :) YTD.
herhangi bir fiyattan ihgyo alsam zararımı kurtarırdım
bu nasıl bir ölmüş eşek...