Paylaşırsan seviniriz arkadaşım
Printable View
https://youtu.be/hd8c0JtnBRc
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özet olarak daha öncede alındı bu hisseler ama sonra geri verildi dedi.Şimdide yapılmak istenen sivil darbe ,biz bankaya hiç karışmıyoruz pay almıyoruz dedi
Görünen o ki her iki kanatta da. Herşey hala havada duruyor. Akpartinin eli güçlü gibi... ama Ali Babacan gibi düşünen bir yargı ile “bağımsız yargı ile“ bu iş yokuşa sürülebilir.. benim asıl merak ettiğim şey, diyelim ki işbsnk hisseleri hazineye devroldu. Biz ve bizim gibi insanlara paralarını verdiler hisselerini imha etttiler.. sonra CHP yargı yolu ile geri haklarını talep etti. Sonra ne olacak, bizden verdiklerini geri mi alacaklar, sorular sorular, sorular. Yorulduk valla. Bu taraflı sunucu Ismaili de hiç beğenmiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrıca Ali Babacan dan bahsettiler.Ali Babacan ‘’çok önceden beri bunu yapmak istiyorlardı ancak biz engelledik ‘’dedi
Miras hukukuna çok saygılı iseniz,Dedem de bana yıllar önce miras olarak bıraktığı hisselerin temettü hakkını neden gasp ettiniz.
Devletin isteyipte alamayacagi hiçbisey yok. Meclis yoluyla alamadi diyelim bankaya sermsye artisi yaptirsa nasil karsilsyacak . Karsilanamayan sermaye artisina kayyum atsnir diye biliyorum
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.