Tek kriter endeks değil. İsyat geçen yılki isyat değil ki. Pay başı devre daha düşük.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Tek kriter endeks değil. İsyat geçen yılki isyat değil ki. Pay başı devre daha düşük.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kar olmazsa olmaz.Bu kağıdın geleceği potföy yöneticilerinin akıllanmasından geçiyor.Bu yılki performansları kabul edilemez.Benim nazarımda temettünün miktarı kesinlikle ikinci planda.Sn mcgogo nun dediği o dolar nedeni ile oluşabilecek vıop zararı ne oldu, o sorunun cevabını bilmeden olumlu düşünmem mümkün değil.Viop falan da hiç anlamıyorum ki.:)))))))))
Şöyle bir karşılaştırma da yapabiliriz. Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 0,72'lere kadar düşmüştü ve 1,06'yı gördü. Tabi yüksek kar verdiğinden dolayı bu kadar yükseldi. Bu sene en düşük 0,77'ye kadar düştü ki olumsuz çok hikaye olduğu halde. 2019 yılında yine benzer bir kar verecek olursa 1,10 seviyesine bile gelir.
Bekleyip göreceğiz. Ayrıca keşke her sene en düşük geldiği seviyeyi 5 kademe yükseltse
yani 2017 en düşük 0,72
2018 en düşük 0,77
Bölye devam etse 2024'lerde artık en düşük olduğu zamanlar 1 TL seviyesine oturur.
bahsettigin veri bakımından çok olumlu bir durum söz konusu ama geçen seneye oranla güncel veri bakımından baya aşağıdayız ben yine 3 çeyrek toparlanma 4 çeyrek ise tavana doğru hareket diye düşünüyorum güncel veri bakımından.hee bu gidişle geçen seneyi geçmesi zor gözüküyor ama geçen sene 25 milyon yapmıştı ben bu sene 20 gelir diye düşünüyorum. hayırlısı diyelim.20 milyona iyi gözüyle bakıyorum çünki hem dediğin gibi piyasa çok hırpalandı hemde daha önceleri çok zarar açıklayan kâğıtlarda bulundum,azda olsa bu piyasa koşullarına göre kar yapanve temettüsü olan bir şirkette olmak bence diğerlerine nazaran çok iyi bir yatırım hamlesi diye düşünüyrum.