Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Gecen ayki portfoyde cok degisiklik yapmadiysa yine rekor kiracak gibi Jants Rygyo Ttrak vs uctu Pozitif ama rekorluk bir performans yok. %0.7 gibi bir değer kazanmış gözüküyor ay başındaki portföyü
Alıntı: Originally Posted by admustafa Pozitif ama rekorluk bir performans yok. %0.7 gibi bir değer kazanmış gözüküyor ay başındaki portföyü Turevi? Turevi? Bilirsiniz adamlarin sabah 10 duzeltmesi bile bazen 0.02 degisebiliyor
Alıntı: Originally Posted by admustafa Pozitif ama rekorluk bir performans yok. %0.7 gibi bir değer kazanmış gözüküyor ay başındaki portföyü Ne diyim şimdi Ayşe nineye Kefen parasıyla fon almış ne yaptı TCD evladım diyip duruyor.:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Turevi? Turevi? Bilirsiniz adamlarin sabah 10 duzeltmesi bile bazen 0.02 degisebiliyor Türevi için ACC gibi yorum yapamam. Ama genelde yükseliş yönlü açıyorlar diye tahmin ediyorum.
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Valörsüz alabileceğim sadece kısa vadeli ve ppf var benim . Zaten hisseyi valörsüz alıyorum gerek Yok hisse fonuna hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi tabiki gerek yok hisseni dogru alip sata bilirsen eger! Yoksa bilmezsen , mesela BIM hissesine bak 23 temmuz gecesi ne olmus!
Alıntı: Originally Posted by admustafa Türevi için ACC gibi yorum yapamam. Ama genelde yükseliş yönlü açıyorlar diye tahmin ediyorum. O zamam 0.7 bile hayal olur😃
bende ppf borclanmalarin bir kismin acc ve ya eib ve ya tkf gececegim gozukuyor webcim bir isaret ederse yapariz!
Alıntı: Originally Posted by Webster O zamam 0.7 bile hayal olur eksi olmasin ne olursa olsun:)