nasıl tersi oluyormuş anlat bakalım,beklenti ne dowun 14 bine gitmesimi ne bekliyon anlatda koyalım arşive
Printable View
Kardeş...komplo teorilerine hiç inanmam...ama bu son olayda çok enteresan şeyler oluyor.
İtalya Çin ile arası en iyi Avrupa ülkesiydi...birçok ticari bağlantı yaptılar...kuşak yol projesinin en önemli aktörüydü...Avrupa dan, ABD den çok uyarı aldı...şu an sokakta Çinli görseler linç ederler...yani bu işler yatışırsa Çin tüm dünyada dışlanacak, bundan kaçış yok...sarı kafa boşuna Çin virüsü demiyor ısrarla..önce ticaret anlaşmasıyla hırpaladılar, sonra da bu virüsle iyice tecrit ddecekler bence...yani üret, sat..ama fazla dışarı açılma, bazı şeyleri de dışarıdan al..özellikle yükte hafif, parada ağır şeyleri diyorlar Çin’e.
Pek çok firma, Çin riskimi azaltmak adına orta uzun vadede Çin yatırımlarını azaltacak...bundan kaçış yok.
cumadan kim shortta yazan hepsini biliyorum,büyük cesaret akkız 5,60 a inmiş millet short açıyor
kuşun kanatları kırıldı.. "borsa" işini unutun uzun süre.. Muhtemelen bu hafta kapatırlar zaten borsayı.. yeni yatırım alanı bulma zamanı şimdi.. Hayatta kalmaya çalışarak tabi ki.. :) ))
Çinlileler soğa çıkmaya başlamış , son gülen iyi güler derler..........
https://www.bbc.com/news/av/world-51...-head-outdoors
daha önceki yazımda söyledim bunu bu şekilde dizayn edebilecek bir kurgu yok küresel savaşla ilgisi yok yaşlıları dünyadan silelimle ilgisi yok bu tamamen başımıza bela olmuş sonucunu bilinmeyecek bir durum diyorum bende.
çini bitirelim ticaretini yavaşlatalım diyemi tüm bu tantana
OLAMAZ BÖYLE BİRŞEY
sigarayı içersin ecel süren 100 se 70 65 e düşer.
şuan doğanın bir kanunu işliyor bunun hiç birşeyle ilgisi yok.
normal grip senede 1 milyon kişiyi öldürüyorsa seni öldürme riski tüm insanlar içinde milyonda birdir belki.
aynı şekilde sivrisinek yine senede 1 miyon kişiyi öldürüyor.