Vakıf Katılım yada Kuvettürk hesabı varsa gram platin al sat yapılıyor.
Printable View
Üstat Altın alan küçük yatırımcıyı anlarım ve takdir ederim de, fiziki gümüş alan küçük yatırımcı paranın yarısını komisyon olarak bırakıyor alsat sırasında.
Gümüş 2 kat artarsa fiziki de ancak kar edeceğini bilmeyen bir sürü cahil insan var. Küçük yatırımcılar iyi kekleniyor.
Alırken tekrar geri kaça alıyorsun diye sorsa anlayacak durumu.
Altın alacak ve biriktirecek arkadaşlara şiddetle Ziraat DİJİTAL BES tavsiye ederim. Kuyumcudan daha ucuz biriktiriyorsunuz ve 56 yaşında emekli olunca vergi çok az ödüyorsunuz.
Ziraat Dijital BES aldım online olarak ve %100 altın fonu seçtim. Ayrıca yönetim ücreti aidat vs yok. Diğer BES lerde kredi kartından ödersen 40 gün valör var, bunda çeker çekmez T+1 de hemen Altın fonu alınıyor.
Şiddetle öneririm düzenli altın biriktirmek isteyenlere.
Heryerde aynı terane. Heryerde gümüş konuşuluyor.
https://mobile.twitter.com/thealiaga...92393186533376
Yabancı forumları da taradım. Küçük yatırımcıları tüm dünyada resmen gümüşe boğmuşlar.
Robert Kiyosaki denen adam Rich Dad Poor Dad kitabının yazarı gümüş almayanı akılsız olarak nitelendiriyor.
Gümüşe kesinlikle karşı değilim ama moku çıkmış, görünüşe göre Altın daha az konuşuluyor, hatta belki Platin bile düşünebilirim.
Ama Gümüş artık kartlaşmış karpuz gibi benim gözümde.
Birde gümüşü iyi saklaman lazım. Koruması çok problemlidir, hemen kararır oksitlenir, değer kaybı oluşur.
Altına 10bin sene hiç elleme yine aynı kalır.
İsteyen fiziki gümüş alabilir, ben oyumu fiziki altından yana kullanıyorum.
Gümüşü seviyorum ama bu kadar fiziki alsat farkı bana kesinlikle uymaz. Paraya ne zaman ihtiyacım olacağını bilemem ki ezbere.